Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Με ένα στόμα: "Συνελήφθη ο Μάκης!" (ΦΩΤΟ)

Από όλα τα διαδικτυακά Μέσα αναπαράγεται η είδηση της σύλληψης του Μάκη Ψωμιάδη από την Αστυνομία. Τα περισσότερα μάλιστα έχουν και ίδιο τίτλο...
Με ένα στόμα: "Συνελήφθη ο Μάκης!" (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα ιντερνετικά Media:
Gazzetta.gr
Συνελήφθη ο Μάκης!
Ύστερα από αναζήτηση περίπου τριών μηνών, η αστυνομία συνέλαβε τον βασικό κατηγορούμενο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, Μάκη Ψωμιάδη, στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου!
Sport24.gr
Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης
Μετά από δύο μήνες ο καταζητούμενος, Μάκης Ψωμιάδης, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.
Contra.gr
Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης
Ο τελευταίος των καταζητούμενων για την υπόθεση των στημένων, Μάκης Ψωμιάδης, έπεσε στα χέρια των διωκτικών Αρχών και παίρνει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης. H επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν τον κατονομάζει, αλλά τον φωτογραφίζει.
Sport-fm.gr
Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης!
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Μάκης Ψωμιάδης! Μετά από δύο μήνες, κατά την διάρκεια των οποίων καταζητείτο από τις διωκτικές αρχές για την συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα, ο πρώην μεγαλο-παράγοντας συνελήφθη στο σπίτι του στο Σούνιο, όπου βρισκόταν τις τελευταίες πέντες μέρες. Την εξέλιξη επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, κ. Κοκκαλάκης
Sentragoal.gr
Συνελήφθη ο Ψωμιάδης!
Ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη στο Σούνιο και κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες, εκβιασμούς, δωροδοκίες και αλλοίωση αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: