Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Στο… σπίτι του πατέρα του! (BINTEO)

Το ότι η μοίρα παίζει παράξενα παιχνίδια το γνωρίζουμε πολύ καλά…
Στο… σπίτι του πατέρα του! (BINTEO)
Σε ένα από αυτά συμμετέχει και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης (15/9) ξανά στο ποδοσφαιρικό… σπίτι του πατέρα του, το γήπεδο της Άντερλεχτ (το έχει ξανακάνει ως παίκτης της Τσέλσι τη σεζόν 2005-06).
Στο στάδιο που ο πατέρας του διέπρεπε. Στο χώρο που ο Άρνορ Γκρέταρσον «μάτωνε» με μεγάλη συνέπεια τα «αντίπαλα» δίχτυα! Εκεί, που ο μικρός τότε Έιντουρ μεγάλωνε, παρατηρώντας τον πατέρα του να παραδίδει μαθήματα σκοραρίσματος.
Βλέπετε, ο επιθετικός της ΑΕΚ επισκεπτόταν πολύ συχνά τις εξέδρες του γηπέδου των Βρυξελλών για να θαυμάσει από κοντά τα κατορθώματα του 50χρονου πλέον μπαμπά του, ο οποίος έμεινε εκεί για 7 σεζόν, σημειώνοντας συνολικά 40 γκολ σε 139 εμφανίσεις.
Σε αυτό το χώρο καλείται, λοιπόν, ο 32χρονος φορ να οδηγήσει την «Ένωση» στην πρώτη της νίκη στους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Όχι μόνο για να βάλει τους «κιτρινόμαυρους» από νωρίς σε θέση «οδηγού» στον όμιλο, αλλά και για να τη… λέει στον πατέρα του. Αν ο έμπειρος Ισλανδός έχει μελετήσει έναν προς ένα τα γκολ που έχει πετύχει ο πατέρας του, τότε σίγουρα έχει τον τρόπο για να τα καταφέρει.
Αν πάλι δεν το έχει κάνει, τότε η αδιαμφισβήτητη ποιότητά του από μόνη της μπορεί να δώσει στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου» την ευκαιρία να βάλει ένα τέλος στο άσχημο σερί της ομάδας στο Βέλγιο. Άλλωστε, τόσο οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένουν πολλά από το καλοκαιρινό μεταφραφικό... μπαμ του συλλόγου.
  Δείτε απόσπασμα συνέντευξης που παραχώρησαν Άρνορ και Έιντουρ:
Πηγή: sday.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: