Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μετά το Περιστέρι θα κάθεται ένα μήνα...!!

Η λύση που δεν φαίνεται στον ορίζοντα για τις ομάδες Α και Β, είναι πλέον πολύ πιθανό να αφήσει τον Παναθηναϊκό ένα μήνα χωρίς παιχνίδια.
Μετά το Περιστέρι θα κάθεται ένα μήνα...
Οι τελευταίες εξελίξεις με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην Δ' Εθνική, μπορεί να ικανοποίησε όχι μόνο τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής φίλαθλης γνώμης, όμως από την άλλη δημιουργεί ένα μεγάλο κίνδυνο για τους «πράσινους». Να μην χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους για περίπου ένα μήνα...
Ναι καλά διαβάσατε. Για ένα μήνα, καθώς το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-παρωδία που αγωνιζόμαστε, προβλέπει για την 4η και την 5η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός να παίξει με την ομάδα Α και την ομάδα Β. Κάτι που σημαίνει οτι έτσι όπως πάνε τα πράγματα, αποκλείεται να υπάρχει εξέλιξη την επόμενη εβδομάδα που να επιστρέψει στους «πράσινους» να αγωνιστούν το επόμενο σαββατοκύριακο, ενώ το ίδιο ισχύει και για την 5η αγωνιστική.
Το κακό μάλιστα είναι οτι αμέσως μετά το πρωτάθλημα έχει διακοπή, λόγω του παιχνιδιού της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2012 με την Κροατία στο ΟΑΚΑ. Έτσι, μετά τις 17/9 που ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν ξανά σε επίσημο ματς το σαββατοκύριακο 15-16/10.
Κάτι που σημαίνει οτι ήδη οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα πρέπει να έχουν αρχίσει να ψάχνουν αντίπαλους, όχι για φιλικό, αλλά για φιλικά παιχνίδια.
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: