Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

"Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει"!

Έτσι αντιδρά η πλευρά Βαρδινογιάννη στο τελεσίγραφο Βγενόπουλου. "Όλο νέους όρους είναι. Αφού δεν θέλει να μπει, τι τον ζαλίζει τον Γιάννη;", λένε στελέχη που πρόσκεινται στον Τζίγγερ.
"Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει"!
Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο θέμα, η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν προτίθεται να απαντήσει στο τελεσίγραφο του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος ζήτησε πέντε νέους όρους για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.
Αυτό που λένε κοντινοί συνεργάτες του Τζίγγερ είναι ότι ο "Mr Μig" δεν θέλει να μπει πραγματικά στην ομάδα και προσπαθεί με τις ενέργειές του να στρέψει τον κόσμο κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Επίσης, από το περιβάλλον του Τζίγγερ διαρρέουν ότι μέσα σε λίγα 24ώρα ο Βγενόπουλος έχει αλλάξει τέσσερις φορές στάση!
Τη Δευτέρα ανακοίνωσε ότι μπαίνει στην ομάδα, την Τετάρτη το πρωί ότι βγαίνει, το βράδυ της ίδιας μέρας πως (ξανα)μπαίνει με την εντολή στον Γόντικα να προχωρήσει σε Δ.Σ. και σήμερα θέτει νέους όρους, που αν δεν γίνουν αποδεκτοί, δηλώνει ότι θα αποχωρήσει.
"Και πού ξέρουμε εμείς αν μεθαύριο ζητήσει και νέους όρους;", λένε από το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη και χρησιμοποιούν με νόημα τη γνωστή παροιμία "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει".
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν σκοπεύει να απαντήσει στον Βγενόπουλο, ούτε θετικά ούτε αρνητικά (άλλωστε η μη απάντηση είναι στάση) κι έτσι η νέα πρόταση του "Mr Μig" είναι σαν να μην ισχύει.
Επομένως, όλα δείχνουν προς οριστική ρήξη και "ναυάγιο". Με τον Παναθηναϊκό να μένει ακέφαλο και τον κόσμο να βράζει...
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: