Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω...»

Απογοητευμένος μετά την ήττα της Ελλάδας από την Γαλλία, ο Νίκος Ζήσης τόνισε πως η Εθνική έχασε από την επίθεση και τα «μεγάλα» σουτ των «τρικολόρ».

«Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω...»
«Πιστεύω κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής. Είπαμε να μην αφήσουμε τη Γαλλία να τρέξει και να μην πάρει επιθετικά ριμπάουντ, ώστε να έχει δεύτερες επιθέσεις.  Χάσαμε από την επίθεση μας», τόνισε ο Νίκος Ζήσης για να συμπληρώσει:
«Χάσαμε πολλά εύκολα σουτ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Γάλλοι έβαλαν μεγάλα σουτ κάτι το οποίο οφείλετε στην ποιότητα του Πάρκερ. Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω. Είναι κρίμα γιατί η Γαλλία ήταν σε κακή μέρα. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να παίξουμε αύριο στις 3. Όλα κρίνονται εκ τους αποτελέσματος. Η τακτική μας ήταν σωστή. Χάσαμε πολύ εύκολα σουτ. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια για να κυνηγήσουμε το σκορ στο τέλος. Μερικές φορές πρέπει να υπερβείς τα όριά σου. Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε για να πετύχουμε αύριο τον στόχο μας για να μπούμε στο προολυμπιακό».
Όσον αφορά για τη Ρωσία και τη Σερβία τις πιθανές αντιπάλους της Εθνικής τόνισε: «Οι δύο ομάδες είναι ίδιες στη δυναμικότητα.  Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για να καταφέρουμε να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: