Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

«Συγχαρητήρια στον Γερουλάνο»

Με τον Παύλο Γερουλάνου τα έβαλαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Καβάλας μετά την απόφαση της ΕΕΑ να μην επανεξετάσει τον φάκελο των “αργοναυτών”.
«Συγχαρητήρια στον Γερουλάνο»
Η Λέσχη Φίλων Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Τσιφόρου, «Η πινακοθήκη των ηλιθίων».
Αναλυτικά η ανακοινώση
Αν η πρώτη εμμονή της κυβέρνησης είναι οι περισσότεροι φόροι τότε σίγουρα η δεύτερη είναι η κάθαρση του ποδοσφαίρου δια της εξαφάνισης του ΑΟ Καβάλα. Και τις δύο τις υπηρετεί με θαυμαστή συνέπεια!
Συγχαρητήρια λοιπόν στον Κο Γερουλάνο! Ότι δεν κατάφεραν οι Γωγάκος- Ψωμιάδης με την απόπειρα υφαρπαγής του ΑΦΜ, το κατάφερε αυτός μέσω της πρόθυμης ΕΕΑ ! Μπορεί βέβαια να μην το εξήγγειλε με τις γνωστές αυτάρεσκες συνεντεύξεις στον τύπο αλλά τα παπαγαλάκια του υπουργείου είχαν προεξοφλήσει τον υποβιβασμό του ΑΟΚ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Εμείς δεν είμαστε από τζάκι και δεν έχουμε τις λαμπρές σπουδές ενός γόνου της τέως βασιλικής αυλής, όπως ο Κος Γερουλάνος, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε ότι η διάλυση της ΠΑΕ ΑΟΚ απλώς θα απαλλάξει τους παλιούς ιδιοκτήτες από τα χρέη στους ποδοσφαιριστές και στην τοπική κοινωνία και θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν αλλαχού τις «business as usual». Το μόνο που θα επιτύχει ο υπουργός μας είναι να αφήσει την Καβάλα χωρίς επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα μετά από 46 χρόνια.
Αλλά και αυτό δεν είναι λίγο! Μήπως οι άλλοι συνάδελφοί του υπουργοί έχουν να επιδείξουν πιο σημαντικό έργο; Αντί να σώσουν τη χώρα, τιμωρούν ανελέητα τους συνεπείς φορολογούμενους! Αντί να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο, εξαφανίζουν ανταγωνιστικές επαρχιακές ομάδες! Αφού καθιέρωσαν για χρόνια τους μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου ως προνομιακούς συνομιλητές τους τώρα τιμωρούν τις τοπικές κοινωνίες αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους!
Ο υπουργός πολιτισμού με τις συνεχείς παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο οδηγεί τον ΑΟΚ στην εξαφάνιση και αποδεικνύει ότι είναι άξιο μέλος του συγκεκριμένου υπουργικού συμβουλίου που καθημερινώς παραπέμπει στο έργο του Νίκου Τσιφόρου «η πινακοθήκη των ηλιθίων».
Υ.Γ. Υπουργέ μας, περιμένουμε, εναγωνίως, το όνομα της «άσπιλης» ομάδας που θα διαδεχτεί τον ΑΟΚ στο πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: