Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

"Το παιχνίδι του Γκαρσία είναι αρκετά... βρώμικο!"

Άγγλος δημοσιογράφος αποκαλύπτει στους φιλάθλους της Τότεναμ τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ και τι πρέπει να προσέξουν τα "σπιρούνια" στον αποψινό αγώνα στην Τούμπα. Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η αναφορά για τον Πάμπλο Γκαρσία!
"Το παιχνίδι του Γκαρσία είναι αρκετά... βρώμικο!"
Αναλυτικά, τα όσα γράφει η ιστοσελίδα "cartilagefreecaptain.com":
Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ έχει την δική του ιστορία στην Ευρώπη. Πέρσι αντιμετώπισε στα προκριματικά του Champions League τον Άγιαξ χάνοντας την πρόκριση (όχι το παιχνίδι) μετά το 1-1 στην Ολλανδία και το 3-3 στην Τούμπα. Την ίδια χρονιά ο "Δικέφαλος" τερμάτισε δεύτερος στον όμιλο του Europa League πίσω από την Ισπανική Βιγιαρεάλ παίρνοντας το εισιτήριο για τους 32΄όπου και αποκλείστηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας."
Για τις δύο ομάδες: "Οι δύο ομάδες δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες έως τώρα. Ό ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την περίοδο (1997-98) την Άρσεναλ για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση με το 1-0 της Τούμπας και το 1-1 στο Χάιμπουρι. Από την άλλη μεριά, η Τότεναμ αντιμετώπισε την περίοδο 1972-73 τον Ολυμπιακό όπου ηττήθηκε με 1-0 στην Ελλάδα και κερδίζοντας τον όμως στην Αγγλία με 4-0".
Για τον Κώστα Χαλκιά: "Ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου" Κώστας Χαλκιάς την περίοδο που ήταν στην Πόρτσουμθ αγωνίζονταν υπό τις οδηγίες Χάρι Ρέντναπ. Ο Έλληνας γκολκίπερ πραγματοποίησε 9 εμφανίσεις για λογαριασμό της αγγλικής ομάδας."
Για τον σχηματισμό του ΠΑΟΚ: "Στον ΠΑΟΚ χρησιμοποιούσαν πέρσι έναν συγκεκριμένο σχηματισμό (4-2-3-1) αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα αγωνιστεί έτσι στον αγώνα με την Τότεναμ. Επίσης, στον "Δικέφαλο" υπάρχουν εκπληκτικά λίγοι Έλληνες παίκτες. Παράλληλα στην μεσαία γραμμή αγωνίζεται ο Πάμπλο Γκαρσία γνωστός από το πέρασμά του από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μίλαν. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει την φήμη ότι το παιχνίδι του είναι αρκετά βρώμικο".
Για τον Θανάση Παπάζογλου: "Ένας από τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Πάπζογλου (έτσι τον γράφει και μάλιστα αναρωτιέται γιατί όλα τα ελληνικά ονόματα να είναι τόσο δύσκολα), είναι μεγαλόσωμος. Ο ύψους 1,95 ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για τους κεντρικούς αμυντικούς της Τότεναμ. Όμως φαίνεται να μην είναι τρομερά ικανός μπροστά στην αντίπαλη εστία, ωστόσο με τα σωματικά προσόντα του μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε άλλους πάικτες, όπως ο επιθετικός μέσος Βλάνταν Ίβιτς, να σκοράρουν".
Τελειώνοντας το κείμενο του ο Άγγλος δημοσιογράφος αναφέρει: "Ένα επιπλέον στοιχείο που γνωρίζω για τον ΠΑΟΚ. Δεν σημειώνει πολλά γκολ. Χαρακτηριστικό είναι ότι την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα σε 30 αγώνες πέτυχε 32 τέρματα. Επίσης δεν δέχεται και πολλά γκολ. Πέρσι μόλις 29. Προσωπικά δεν βλέπω η Τότεναμ να έχει τις ικανότητες να ανταπεξέλθει στο αμυντικό παιχνίδι, αλλά δεν βλέπω και τον ΠΑΟΚ να έχει την επιθετική ικανότητα να σπάσει την άμυνα μας, ακόμα και αν παίξει ο Σεμπάστιαν Μπασόνγκ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: