Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

«Ξεχνάμε Μαρσέιγ, έχουμε Ξάνθη...»

Στην αγωνιστική ανετοιμότητα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μαρσέιγ στάθηκε ο μέσος των Πειραιωτών, Φραν Γέστε, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως η ομάδα του πρέπει να ξεχάσει τους Γάλλους και να στρέψει την προσοχή στο κυριακάτικο ματς με την Skoda Ξάνθη.


Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού, Φραν Γέστε:

Για το ματς με την Μαρσέιγ: «Διαλέξαμε μία τακτική με βαθιές μπαλιές. Και αυτή μας έσπρωξε να βιαζόμαστε και να μην λειτουργούμε ορθολογικά. Κάναμε πολλά λάθη που δεν έπρεπε. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά όχι πολλές. Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό να πέσει η απόδοση μας, μιας και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και μας βγήκε η κούραση. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα πιστεύω θα ήταν η ισοπαλία, το 1-1».

Για το ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη: «Τώρα θα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι του πρωταθλήματος εναντίον της Ξανθης. Εκεί στρέφουμε την προσοχή μας. Το ότι χάσαμε από την Μαρσέιγ έχει να κάνει και με το γεγονός πως υπήρχαν πολλοί παράγοντες εναντίον μας. Όπως το ότι δεν ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, καθώς δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας, αλλά και η αγωνιστική κατάσταση της Μαρσέιγ, η οποία έχει δώσει επίσημα ματς και όπως είναι λογικό βρίσκεται σε καλύτερη φάση από εμάς».

Για το επόμενο ματς του Champions League με την Άρσεναλ: «Το επόμενο παιχνίδι στο Champions League για εμάς θα είναι με την Άρσεναλ (28/9). Σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Θα πάμε εκεί και θα τα δώσουμε όλα. Μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και βελτιωμένοι».





Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: