Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

"Πολλοί με είπανε τρελό!"

Ο Άγγελος Χαριστέας νιώθει δικαιωμένος που επέλεξε να γυρίσει στην Ελλάδα και να αγωνισθεί στον Παναιτωλικό.
"Πολλοί με είπανε τρελό!"
«Πολλοί με είπανε τρελό που γύρισα. Μου είπαν ότι έκανα λάθος που γυρίζω σε μια μικρή, νεοφώτιστη και άπειρη ομάδα στη Super League. Εγώ κοίταξα να έρθω σε μια ομάδα που θα παίξω και θα δείξω τον εαυτό μου. Αισθάνομαι καλά, δε βιάζομαι και πιστεύω ότι θα έχω καλή πορεία κι εγώ και η ομάδα μου. Όταν είσαι χρόνια στο εξωτερικό, πολλά πράγματα σου φαίνονται περίεργα. Δόξα το Θεό όμως, έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και τα παιδιά με έχουν βοηθήσει. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για εμάς», είπε αρχικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και πρόσθεσε:
«Όταν ήρθα εδώ και συζήτησα με τον πρόεδρο και μου είπε να καθίσω μια-δυο μέρες για να δω αν μου αρέσει, δεν είχα καμία αμφιβολία. Μόλις είδα το αθλητικό κέντρο ήμουν σίγουρος για το τι θα κάνω. Έχει φτιαχτεί μια πάρα πολύ ωραία εγκατάσταση που παρέχει τα πάντα στον ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση προσπαθεί να μας παρέχει τα πάντα και πιστεύω ότι όσο προχωράμε τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα».
Όσο τους στόχους της ομάδας του, επεσήμανε: «Βλέποντας τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πιστεύω ότι η ομάδα μας παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είμαστε ανταγωνιστικοί. Για κάποιους παίκτες όμως είναι η πρώτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία και θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις. Υπάρχει ενθουσιασμός όμως χρειαζόμαστε εμπειρία για να πατήσει η ομάδα στα πόδια της. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: