Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

"Μας διέλυσαν!"

ίγα λεπτά μετά την απόφαση της ΕΕΑ να μην κάνει αποδεκτή την επανεξέταση του φακέλου της Καβάλας, υποβιβάζοντάς την στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Ρέμμος σχολίασε την εξέλιξη αυτή.
"Μας διέλυσαν!"
"Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μας έριξαν στη Δ' Εθνική. Είναι η πιο μεγάλη αδικία που θα μπορούσε να γίνει ποτέ σε βάρος του ΑΟΚ. Δεn φταίμε σε τίποτα και μας τιμωρούν με τον χειρότερο τρόπο. Τις προηγούμενες μέρες ήμασταν αισιόδοξοι για τη δικαίωσή μας. Και τώρα μας έχουν ρίξει στον βάλτο. Μας διέλυσαν. Όλο αυτό το διάστημα μας πολέμησαν άδικα και μας τιμώρησαν με τον χειρότερο τρόπο. Είναι απλά τραγικό. Τι θα κάνουμε τώρα; Τι θα γίνει με τους παίκτες μας; Η Καβάλα είναι στη Δ’ Εθνική. Ποιος; Η Καβάλα".
Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα γίνουν άλλες κινήσεις νομικού χαρακτήρα για δικαίωση της ομάδας, ο κύριος Ρέμμος είπε: "Δεν γνωρίζω τι άλλο μπορεί να γίνει. Θα μιλήσουμε με τους δικηγόρους μας και θα δούμε".
Αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση της ΕΕΑ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμενόταν να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα Τσαλίκη (τον γενικό αρχηγό της ομάδας) προκειμένου να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίον θα διαχειριστούν τους παίκτες και τον προπονητή.
Την Παρασκευή (16/09), στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής της προσωρινής διαταγής που έχει καταθέσει η ΓΓΑ η οποία εάν γίνει δεκτή, την προσεχή Τρίτη (19/09), που συνεδριάζει η ΕΕΑ, θα μπορεί πλέον να χορηγήσει πιστοποιητικά στις ομάδες που θα αντικαταστήσουν την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: