Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

«Να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα»

Να μην ασχολούνται με την Ελλάδα και να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο στο «Γ. Καραϊσκάκης» ζήτησε ο Λουκάς Μόντριτς από τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, ο μέσος της Εθνικής Κροατίας, εμφανίστηκε σίγουρος για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
«Να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα»
Αρχικά δήλωσε: «Έχουμε αντιμετωπίσει ξανά την Ελλάδα και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Πάντα τα παιχνίδια απέναντί της είναι δύσκολα. Αυτή τη φορά όμως θέλουν τη νίκη και αυτό σημαίνει πως ίσως αλλάξουν ελαφρώς το στυλ παιχνιδιού τους και παίξουν πιο ανοικτά. Αυτό θα είναι πολύ καλό για μας, γιατί θα έχουμε περισσότερους χώρους. Έχω πίστη στην ομάδα μας. Έχουμε αρκετή εμπειρία και πρέπει να πιστέψουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε την πρόκριση. Κανείς δεν σκέφτεται την ήττα, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να αποδείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα».

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ελληνική ομάδα και πώς θα την αντιμετωπίσει η Κροατία: «Οι Έλληνες θεωρούν πως μεγάλο τους αβαντάζ είναι η έδρα. Δεν ξέρω πώς θα εμφανιστούν στο γήπεδο. Ίσως βγουν από την αρχή στην επίθεση, ίσως περιμένουν να το κάνουν στο τέλος. Εμείς δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το πώς θα παίξει η Ελλάδα, αρκεί να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε μάθει να αμυνόμαστε 90 λεπτά. Όπου κι αν παίζουμε θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Ελπίζω να μην πανικοβληθούμε και να απομακρύνουμε την μπάλα όπως-όπως από την περιοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: