Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

"Δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά λόγω αντιπάλου"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στις δηλώσεις του παραδέχτηκε οτι ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης των προηγούμενων αγώνων, σημειώνοντας πως "γι` αυτό φταίει ο Ολυμπιακός". Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην καλή ατμόσφαιρα που επικράτησε.
"Δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά λόγω αντιπάλου"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Με βάση την εμπειρία που όλοι έχετε από ντέρμπι. Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει ένα κλίμα γαλήνης, ηρεμίας με τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και αυτό διότι αυτά τα παιχνίδια είναι μεγάλης έντασης και δύσκολα για να τα ελέγξει κανείς.
Δεν καταφέραμε να κάνουμε τον αγώνα τον οποίο έχουμε συνηθίσει. Με ρευστότητα, με ροή διότι ο Ολυμπιακός ήταν μια ομάδα που μας έκλεισε πολύ. Ήταν αρκετά επιθετικός. Αυτό όμως δεν εμπόδισε να σπάσουμε την τακτική του αντιπάλου και έτσι να σημειώσουμε το γκολ. Και ο Ολυμπιακός αντιστάθηκε και στο τελευταίο μέρος πίεσε. Πιστεύω ότι δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά και σε αυτό φταίει και ο αντίπαλος μας. Και από την πλευρά του και αυτοί δεν έπαιξαν τόσο καλά εξαιτίας εμάς.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν όταν δεχτήκαμε το γκολ και αυτό ήταν εξαιτίας της τακτικής θέσης που είχαν οι παίκτες των δύο ομάδων. Χάσαμε λιγάκι τον έλεγχο του παιχνιδιού και μετά από τα πρώτα 15-20 λεπτά στο δεύτερο μέρος έγινε ένα ισορροπημένο ματς που θα μπορούσε να είχε κερδίσει η κάθε ομάδα.
Θα ήθελα να πω πως εγώ σαν προπονητής είμαι ευτυχής που είδα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχουν μια σωστή στάση τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Άρα βλέπετε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να κάνουμε ντέρμπι με όλο το πάθος και την αντιπαλότητα χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Χωρίς να γίνουν έκτροπα, χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα διεξήχθη ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: