Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

«Άδειασε» Ρεάλ και Πελέ ο Νεϊμάρ!!


Μάλλον θα πρέπει να σκέφτονται περισσότερο στη Ρεάλ Μαδρίτης να δηλώνουν σίγουροι ότι ο Νεϊμάρ πολύ σύντομα θα είναι παίκτης τους. Για ποιο λόγο; Ο νεαρός βραζιλιάνος άσος σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της FIFA δήλωσε ότι θαυμάζει την «αιώνια» αντίπαλό της, Μπαρτσελόνα πλέκοντας το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι και όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Και ποιος δεν θαυμάζει την Μπαρτσελόνα;», ήταν απάντηση του Νεϊμάρ σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την παρουσία του με τη φανέλα της Σάντος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος με την «Μπάρτσα».

«Φυσικά και της αξίζουν όλα τα εγκώμια που έχει κερδίσει μέχρι τώρα καθώς δίνει μοναδικές στιγμές στους οπαδούς της αλλά και σε όλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να βλέπουν θέαμα. Εκεί εντάσσομαι και εγώ», τόνισε ο Νεϊμάρ.

Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στον Μέσι, εμμέσως πλην σαφώς απαντώντας και στον Πελέ… «Ακόμη έχω πολλά να μάθω. Ο Μέσι είναι ένας παίκτης που έστω και σε αυτή την ηλικία έχει γράψει και έχει διαμορφώσει την ιστορία. Φυσικά και έχει και πολλά ακόμη να πετύχει», τόνισε και κατέληξε…

«Εγώ απλώς είμαι στην αρχή. Έχω πολλά να κάνω ακόμη για να φτάσω στο επίπεδο του».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: