Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

"Πίκρα..."

"Αφήνει πικρία το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό", δήλωσε ο Γιώργος Αμανατίδης.
"Πίκρα..."
Οι δηλώσεις του παλαίμαχου αμυντικού στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" για το χθεσινό ντέρμπι στο "Καραϊσκάκη":
"Όλος ο κόσμος χάρηκε το χθεσινό παιχνίδι. Αυτό θέλαμε, αυτό επιθυμούσαμε. Να δούμε τις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, οι οποίες είναι σε καλή κατάσταση και διαθέτουν πλούσια ρόστερ. Εγώ, όμως, ήθελα ένα άλλο αποτέλεσμα… (γέλια) Αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, όταν παίζεις στην έδρα σου και βλέπεις ότι χάνεις τόσες ευκαιρίες. Ευκαιρίες που περιμένεις να δεις την μπάλα στα δίχτυα και τελικά δεν γίνεται αυτό, λες ότι η τύχη σου γυρίζει την πλάτη.
Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να έχουν έρθει όλα τα αποτελέσματα. Θα μπορούσε να γίνει νωρίς το 0-2 στη φάση με τον Λέτο και να ήταν διαφορετικό το τελικό σκορ. Εκεί είδαμε ότι οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και ανά πάσα στιγμή μία από τις δύο ομάδες να φτάσει πιο κοντά στη νίκη. Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Φαίνεται και στους αριθμούς αυτό.
Πολλές φορές οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια, όμως χθες οι τελικές προσπάθειες των δύο ομάδων (Ολυμπιακός 22-Παναθηναϊκός 5) έδειξαν ποιος έλεγχε το παιχνίδι. Είναι λογικό όταν παίζεις στην έδρα σου να πιέζεις έτσι τον αντίπαλο. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί έπρεπε όσο θέλαμε και τελικά ήρθε η ισοπαλία σε ένα ντέρμπι. Το καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι όλοι το χαρήκαμε και δεν ασχοληθήκαμε με άλλα πράγματα, όπως η διαιτησία. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτή είναι η ουσία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το προστατέψουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: