Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

"Καλός ο Γιάχος, αλλά..."

Ο καθηγητής διαιτησίας Μάκης Γερμανάκος μίλησε στο gazzetta.gr για τις αποφάσεις του διαιτητή του συνδέσμου Χίου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν υπήρχε η μεγάλη φάση για να κληθεί να πάρει θέση, δίχως αυτό να αναιρεί το γεγονός πως, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν ακατάλληλος να σφυρίξει μία τόσο σημαντική συνάντηση.
"Καλός ο Γιάχος, αλλά..."
«Μουρμούρες θα υπάρχουν πάντα. Αλλά δεν υπήρχε μεγάλη φάση, όπως π.χ. ένα πέναλτι, για να αποφασίσει. Οι δύο βοηθοί έκαναν από ένα λάθος σε offside, αλλά γενικότερα δεν υπήρξε η μεγάλη φάση για να αναλύσουμε. Βέβαια, υπήρχαν λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο.
Ο Σπυρόπουλος, αν και μόλις στο 2', έπρεπε να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμά του στον Μακούν, άρα η κίτρινη που πήρε για το μαρκάρισμα πάνω στον Τοροσίδη θα ήταν η δεύτερη, θα είχε αποβληθεί και θα γινόταν "άλλο" παιχνίδι. Υπήρχαν κάποια προβλήματα, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε την απειρία και το άγχος αυτού του διαιτητή. Δεν έπρεπε να επιλεγεί και κακώς επελέχθη. Από πού κι ως πού είναι διεθνής διαιτητής, όπως λέει η ΚΕΔ; Προτάθηκε για διεθνής και μπορεί να απορριφθεί. Αν είχε μεγάλες φάσεις δεν ξέρω τι μπορεί να λέγαμε τώρα. Έτσι όπως ήρθε, μάλλον έπεσε στα "μαλακά"» ήταν τα λόγια του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: