Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

''Τη γλίτωσε ο πελάτης'' (ΦΩΤΟ)

Από καθαρή... γκαντεμιά δεν πήρε ο Ολυμπιακός τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα ''ερυθρόλευκα'' ΜΜΕ, τα οποία συμφωνούν με την ατάκα του Ίβιτσα Όσιμ, περί... πόρνης μπάλας!
''Τη γλίτωσε ο πελάτης'' (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα ολυμπιακά sites:
Katimagiko.gr
Πόρνη μπάλα
Αλλη μια δικαίωση του Ιβιτσα Οσιμ. Η μπάλα δεν ήθελε τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι», παρά τις αμέτρητες ευκαιρίες τους έμειναν στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό, αντί να κερδίσουν 8-1. Μοιραίος ο Μιραλάς, ο οποίος έδωσε όμως την ασίστ στον Τζιμπούρ στην ισοφάριση.
Redplanet.gr
Άξιζε τη νίκη ο Θρύλος!
Ο Ολυμπιακός έπαιξε μονότερμα τον φοβισμένο Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Άνοιξε το σκορ ο Ζέκα (17'), ισοφάρισε το ματς ο Τζεμπούρ (47').
Gavros.gr
Σώθηκε από θαύμα ο πελάτης...
Η μπάλα δεν ήθελε να μπει με τίποτα και ο ΠΑΟ τη γλίτωσε με το 1-1 από τον Θρύλο στον Ναό…
Rednews.gr
Πως μας την γλυτώσατε; Πως;
Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός είχε 20 τελικές προσπάθειες έναντι 6 του ΠΑΟ, είχε δοκάρι, είχε σωρεία κλασικών ευκαιριών, είχε κατοχή της μπάλας, οι πράσινοι κατάφεραν με ήρωα τον Καπίνο να φύγουν με την ισοπαλία από το Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague, αφήνοντας έτσι ανοικτούς λογαριασμούς. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί με τον Ζέκα στο 17’ όμως ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Τζιμπούρ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά το γκολ που δέχθηκαν οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και σίγουρα αδικούνται από την ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: