Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η... κόκκινη ακτινογραφία!

Ένα ακόμα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό. Το gazzetta.gr ακτινογραφεί τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι είχαν κορυφαίους τους Τζιμπούρ και Γέστε.
Η... κόκκινη ακτινογραφία!
42. Μπάλας Μέγιερι: Ιδιαίτερα θετικό και σοβαρό πρόσωπο έδειξε ο Ούγγρος. Ο νεαρός γκολκίπερ επενέβη όποτε χρειάστηκε κρατώντας όρθιο τον Ολυμπιακό, ενώ δεν ευθύνεται στο γκολ του Ζέκα στο 17ο λεπτό. Βαθμός: 6,5.
3. Φρανσουά Μοδέστο: Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά αργός στις αντιδράσεις του ως προς τα αμυντικά του καθήκοντα. Δημιουργικά ήταν καλύτερος σε σχέση με τα μετόπισθεν. Στην επανάληψη επεδίωξε να βελτιώσει την εικόνα του, χωρίς όμως να κάνει τη διαφορά. Αμυντικά όμως είχε αρκετά προβλήματα, ενώ στη φάση του τέρματος του Ζέκα έχει... χάσει τον Πορτογάλο. Βαθμός: 5,5.
4. Όλαφ Μέλμπεργκ: Ο Σουηδός αμυντικός δεν υπέπεσε σε κάποιο σοβαρό λάθος. Ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστος αμυντικά, ενώ έβγαινε και μπροστά σε στημένες φάσεις. Βαθμός: 6.
10. Ραφίκ Τζιμπούρ: Στο πρώτο μέρος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Γαλλοαλγερινός έδωσε πολλές μάχες, βγήκε νικητής σε αρκετές από αυτές ενώ είχε και ευκαιρίες να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος με τέρμα στο 47ο λεπτό ισοφάρισε το ματς, ενώ στη συνέχεια εξακολούθησε να ψάχνει κι άλλο τέρμα. Ο... τρομοκράτης έκανε ένα ακόμα πολύ καλό ματς. Ήταν ο MVP της ομάδας του. Βαθμός: 7,5.
14. Κέβιν Μιραλάς: Από τα πόδια του Βέλγου παίκτη κατέληξε η μπάλα στον Τζιμπούρ για το 1-1 στο 47ο λεπτό. Ο Βέλγος δεν ήταν όσο κινητικός θα περίμενε κανείς, ωστόσο προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία με την ταχύτητά του, τις ντρίμπλες του και τις πλαγιοκοπήσεις του. Στο 65' βέβαια έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό. Βαθμός: 6,5.
19. Νταβίντ Φουστέρ: Από την αρχή ο Ισπανός είχε θετική διάθεση αλλά και όρεξη. Προσπάθησε να βοηθήσει και δημιουργικά αλλά και επιθετικά. Στο ενεργητικό του είχε ένα δοκάρι από ένα πολύ δυνατό και καλό σουτ στο 34'. Στο β' μέρος πάντως η απόδοσή του έπεσε αρκετά, κάτι λογικό καθώς προερχόταν από σημαντικό διάστημα απραξίας. Ακόμα και έτσι όμως, είχε φάση για γκολ στο 82'. Βαθμός: 6.
Διαβάστε την υπόλοιπη κριτική στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: