Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλος Καπίνο!!

Ο Βαγγέλης το βρήκε, αλλά κατά 50%... Οταν είπε δηλαδή στους οργανωμένους του Ολυμπιακού ότι αν προηγηθεί στο σκορ ο Παναθηναϊκός, να μην αντιδράσουν. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης.
Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλος Καπίνο
Το ίδιο είχε γίνει και με τη Skoda όταν ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί πίσω στο σκορ αλλά είχε καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι.
Πράγματι, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε, αλλά το ματς έμεινε τελικά στο 1-1. Πέρα από την πλάκα, μιλάμε για ένα μεγάλο παιχνίδι. Πολύ μεγάλο παιχνίδι. Δύο γκολ, δύο δοκάρια, πολλές φάσεις, πάρα πολλές ευκαιρίες. Δύσκολα μπορείς να θυμηθείς τόσες πολλές ευκαιρίες σε ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός τις δημιούργησε αλλά τις έχασε. Ηταν καλύτερος, η διαφορά του στα «σημεία» εμφανής, αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν εύκολος αντίπαλος.
Πάλεψε, στάθηκε στο Καραϊσκάκη, δεν αρκέστηκε στο 1-1 και ζήτησε το ματς μέχρι το τέλος.
Οι πρωταγωνιστές ήταν αρκετοί. Από τον Ολυμπιακό ο Μακούν δικαίωσε τον Βαλβέρδε (σε αντίθεση με τον Ορμπάιθ, που για ακόμη μία φορά απογοήτευσε, ενώ λανθασμένη επιλογή αποδείχτηκε και του Γέστε). Κορυφαίος και ο Τζιμπούρ, που «έφαγε» το γήπεδο. Ολα τα λεφτά όμως ήταν η απόκρουση του Καπίνο στη φάση του 82'. Στο σουτ του Φουστέρ η μπάλα κόντραρε πριν στον Μαρίνο κι ενώ είχε γείρει το κορμί του αριστερά, στρίβει την τελευταία στιγμή δεξιά και διώχνει την μπάλα κόρνερ.
Μεγάλη απόκρουση, που καθιερώνει τον 17χρονο γκολκίπερ και ενδεχομένως σηματοδοτεί την αρχή μιας μεγάλης καριέρας.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: