Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

«Θετικό πως δεν χάσαμε σε αυτή την έδρα...»

Ικανοποιημένος από το 1-1 στην έδρα του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το ντέρμπι ο Κώστας Κατσουράνης, που τόνισε πως δεν υπάρχουν μίση και αντιπαλότητες και ότι το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή.
«Θετικό πως δεν χάσαμε σε αυτή την έδρα...»
«Είμαστε ικανοποιημένοι, κάναμε ένα καλό παιχνίδια και το θετικό είναι πως δεν χάσαμε. Είναι σημαντικό για μας για ψυχολογικούς λόγους, όλοι γνωρίζουν πόσο θετικό είναι να μην χάνεις στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και το έδειξαν σήμερα», τόνισε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού και συνέχισε:
«Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά εμείς τα δώσαμε όλα και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ήμασταν και λιγάκι τυχεροί και πήραμε την ισοπαλία. Είναι σημαντικό πως δεν έχουμε χάσει σε δύσκολες έδρες όπως της Ξάνθης και του Ατρόμητου αλλά ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.
Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα, εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και έτσι κύλησε ο ρυθμός ως το τέλος. Εγινε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να αφήσουμε τα μίση και τις αντιπαλότητες. Όπως έχω ξαναπεί το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή. Είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και εμείς οι παίκτες προσπαθούμε σιγά σιγά να αλλάξουμε τη νοοτροπία του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: