Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η... πράσινη ακτινογραφία!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη. Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Η... πράσινη ακτινογραφία!
Στέφανος Καπίνο: Βγήκε με αυτοπεποίθηση και έδιωξε στην πρώτη ουσιαστικά φορά που χρειάστηκε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ολυμπιακού, ενώ μπλόκαρε σταθερά και στην κεφαλιά του Τοροσίδη στο 25`. Στο 32` ο επόπτης δεν σήκωσε τη σημαία και ο Τζιμπούρ βγήκε απέναντι στον νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος δεν επηρεάστηκε από τη φάση και έπεσε ωραία στη γωνία του για να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 76` έπεσε ωραία και σταμάτησε τον Μιραλάς, ενώ στο 82` έδειξε φοβερά αντανακλαστικά, με την μπάλα να αλλάζει πορεία και τον νεαρό πορτιέρο να αποσοβεί το γκολ τελευταία στιγμή. Αν συνυπολογίσουμε ότι στη φάση του γκολ δεν είχε ευθύνη και ότι πολλοί τον... περίμεναν στη γωνία λόγω απειρίας, η εμφάνιση του Καπίνο ήταν καθ’ όλα ικανοποιητική.
Βαθμός: 9
Νίκος Σπυρόπουλος: Ξεκίνησε από την αρχή χωρίς καθαρό μυαλό, καθώς στη φάση με τον Μακούν στο δεύτερο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να μπουν με στημένη φάση στα καρέ του Καπίνο. Τον πήρε... παραμάζωμα ο Τζιμπούρ στη φάση του γκολ και είχε αρκετές χαμένες μονομαχίες.
Βαθμός: 6
Στέργος Μαρίνος: Ξεκίνησε τρακαρισμένος, χάρισε στον Ολυμπιακό ένα πλάγιο και έχασε δύο φορές τον Μιραλάς. Η κίτρινη κάρτα που χρεώθηκε από νωρίς έκανε τη δουλειά του δυσκολότερη, αλλά στη συνέχεια ανέβηκε. Έκανε δύο κρίσιμα κοψίματα σε σουτ του Μοδέστο και στον Μιραλάς στη φάση του 37`, όταν ο Ολυμπιακός είχε εντείνει την πίεσή του. Έχασε τον Βέλγο όμως όταν ο Ολυμπιακός ισοφάρισε, ενώ έβαλε σωτήρια προβολή σε σουτ του Μιραλάς στο 53`, δίνοντας στον Καπίνο την ευκαιρία να μπλοκάρει. Με την αλλαγή του Βύντρα με τον Κλέιτον ανέβηκε στη μεσαία γραμμή χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη διεισδυτικότητά του. Έδωσε στο 84` τη θέση του στον Καραγκούνη.
Βαθμός: 6
Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: Έχασε τον Τζιμπούρ στη φάση του 18`, όταν και οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αμέσως μετά το γκολ του Παναθηναϊκού. Συνολικά ήταν καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα από ό,τι ο παρτενέρ του και δεν εκτέθηκε τόσο.
Βαθμός: 7
Διαβάστε την υπόλοιπη κριτική στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: