Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη…!!


Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη…
… τρεις και η κακή του μέρα. Ο Ατρόμητος κλείστηκε για μια ακόμα φορά για να προστατέψει υπέρ του γκολ και αυτή τη φορά το πλήρωσε. Οι Περιστεριώτες επαναπαύτηκαν στο γρήγορο προβάδισμα που τους έδωσε ο Μήτρογλου (8’) και επέτρεψαν στον εξαιρετικό Λεβαδειακό να ισοφαρίσει σε 1-1, με το Λισγάρα, και να (τους) τσιμπήσει τον πρώτο βαθμό του με το «καλημέρα» στην Σούπερ Λίγκα.



Ο Ατρόμητος μπήκε σε ένα ακόμα παιχνίδι δυνατά και με διάθεση να κυκλοφορήσει την μπάλα. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ νωρίς με τον Μήτρογλου, μόλις στο 8’ αλλά αυτό άλλαξε κάπως το στυλ παιχνιδιού του. Ο Λεβαδειακός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και ανέβασε την απόδοσή του δείχνοντας που δεν του έλειψαν τα παιχνίδια. Ο Φαβάλι με τον Πόποβιτς άλλαζαν καλά την μπάλα, όμως αδυνατούσαν να μπουν στην περιοχή του Ιτάνζ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Περιστερίου να είναι μπροστά στο σκορ και να έχει χάσει μια ακόμα πολύ καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Μήτρογλου. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός κέρδιζε τις εντυπώσεις, καθώς και την μπάλα κυκλοφορούσε καλά αλλά είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος συνέχισε το ίδιο τέμπο και ο Λεβαδειακός συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας. Αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ όταν ο Φαβάλι έκανε το κόρνερ και ο Λισγάρας έπιασε την κεφαλιά, αφήνοντας τον Ιτάνζ άγαλμα.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος, και με τις αλλαγές του Δώνη, ανέβασε την απόδοσή του και κυρίως με τον κινητικό Δημούτσο έφτασε σε, τουλάχιστον, δύο περιπτώσεις κοντά σε ένα γκολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως ήταν για τον Λεβαδειακό στις καθυστερήσεις όμως η ολιγωρία και το κακό τελείωμα του Γκρμπιτς, πέταξε στα σκουπίδια μια πολύ καλή στιγμή.





Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας (74’ Καραμάνος), Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (56’ Δημούτσος), Μπρίτο, Μήτρογλου, Καραγκούνης (56’ Αναστασάκος).

Στον πάγκο: Ράντμαν, Μπάλλας, Καραμάνος, Οικονόμου, Μπέλιτς.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος, Μαχαίρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Ζουρούδης (83’ Βασιλείου), Πόποβιτς (70’ Σάντσες).

Στον πάγκο: Στατηλάτης, Ιωάννου, Βιάνα, Κουτσόπουλος.

Διαιτητής: Στυλιάρας
Βοηθοί: Κωσταράς, Γρεβένης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: