Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Δραμα-τικό παιχνίδι!!

Το πρώτο παιχνίδι μετά από 17 χρόνια απουσίας από την Α΄ Εθνική έδωσε η Δόξα Δράμας, εναντίον του Πανιωνίου. Το τελικό 0-0 όμως δύσκολα θα το θυμούνται στις δύο ομάδες.
Δραμα-τικό παιχνίδι!
Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, κάθε άλλο, αν και προς το τέλος οι (τυπικά) γηπεδούχοι, στο “Καυταντζόγλειο”, παίκτες της Δόξας Δράμας είχαν κάποιες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Οι φάσεις ήταν λίγες και για τις δύο ομάδες, σε ένα παιχνίδι χωρίς καλό ρυθμό και στα δύο 45λεπτα.
Παρόλα αυτά στο 89΄ ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να πάριε τους τρεις βαθμούς με τον Κούτσι, στο 89΄, το πλασέ του όμως από καλή θέση δεν κατέληξε στα δίχτυα του Σέρεμετ.
Και το πρώτο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη, όμως, ήταν τουλάχιστον... βαρετό, με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν αρκετές απουσίες και να εμφανίζουν συμπτώματα ομάδας που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν γνώριζε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται! Οι περίπου 800 οπαδοί της Δόξας που έδωσαν το “παρών” στο γήπεδο δεν έχουν τίποτα να θυμούνται ούτε από το πρώτο μέρος. Τόσο λόγω της απόδοσης της ομάδας τους, όσο και της αντίστοιχης του Πανιωνίου.
Αντίθετα, αυτό που μπορούμε εμείς να θυμόμαστε είναι τα δύο πανό που ανάρτησαν, με τα συνθήματα οι οπαδοί: “94 χρόνια ιστορία, πρώτη φορά πρόσφυγες” και “Πότε θα πάμε σπίτι;”, λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο της Δράμας και η ομάδα έχει... μεταναστεύσει στο “Καυταντζόγλειο”.
Δείτε πώς μετέδωσε live ο sportdog το παιχνίδι:
93΄ Λήξη του ματς (16.54)
90΄ Αλλαγή: Ο Κατσικογιάννης στη θέση του Σοϊλέδη
89΄ Ο Κούτσι πλάσαρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως, έφυγε άουτ!
84΄ Ο Σοϊλέδης απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
78΄ Αλλαγή: Ο Τοπούζης στη θέση του Λίμα
76΄ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο, με τον Κούτσι να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα να περνάει έξω.
71΄ Αλλαγές για τις δύο ομάδες. Για τη Δόξα: Ο Πιτσόκος στη θέση του Στεργιανού. Για τον Πανιώνιο: Στη θέση του Σάμαρη ο Μιλοβάνοβιτς.
63΄ Σουτ του Αναστασόπουλου, ο Σερμέτ δεν ανησυχεί...
55΄ Κίτρινη κάρτα στον Βάντερσον για θέατρο
46΄ Έναρξη δεύτερου μέρους (16.05΄)
46΄ Λήξη ημιχρόνου (15.47)
45΄ Γκολ για τον Πανιώνιο από τον Κουμορτζί (μετά από σουτ του Αναστασόπουλου), το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ
41΄ Κίτρινη κάρτα στον Αναστασόπουλο
26΄ Σουτ του Βέρτζου η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Ελευθερόπουλου
25΄ Κίτρινη κάρτα στον Κουμορτζί
15΄ Σουτ του Κούτσι από το ύψος της περιοχής, η μπάλα περνάει άουτ.
10΄ Χωρίς κάποια καλή φάση κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς.
8΄ Αναγκαστική αλλαγή για τον Πανιώνιο: Ο Όμο αντιμετωπίζει πρόβλημα και αντικαθίσταται από τον Αναστασόπουλο.

Έναρξη (15.01)
Οι συνθέσεις:
Δόξας Δράμας: Σέρεμετ, Κανακούδης, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Μπριλάκης, Λίμα, Ψυχογιός, Ρούτσης, Σοϊλέδης, Τοπούζης, Βάντσερσον.
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Πετκάκης, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Γιόνσον, Κουμορτζί, Σάμαρης, Όμο, Σκέμπρι, Κούτσι, Γουνδουλάκης.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: