Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Έγινε του... πέναλτι!

Την τρελή της πορεία συνεχίζει η Μάντσεστερ Σίτι που υποχρέωσε την Νιούκαστλ στην πρώτη της ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ με 3-1. Μεγάλη ανατροπή για Έβερτον 2-1 την Γουλβς, νίκες για Γουέστ Μπρόμιτς και ΚΠΡ, "χηναράκια" στο Γουίγκαν-Μπλάκμπερν και Σάντερλαντ-Φούλαμ.
Έγινε του... πέναλτι!
Η Νιούκαστλ κρατούσε την Σίτι στο 0 μέχρι το 41', όταν ο Μπαλοτέλι έβαλε μπροστά τους "πολίτες" με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Αυτό ήταν. Η γηπεδούχοι πήραν... μπρος και πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 44' με τον Μίκα Ρίτσαρντς. Το 3-0 έγραψε ο Σέχριο Αγκουέρο στο 72' πάλι με πέναλτι, ενώ οι "ανθρακωρύχοι" το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με τον Γκόσλινγκ στο 89'.

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Έβερτον, η οποία βρέθηκε να χάνει 0-1 από την Γουλβς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαντ στο 37', ωστόσο απάντησε γρήγορα και ισοφάρισε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Τζαγκιέλκα στο 44'. Το νικητήριο τέρμα για τους "εφοπλιστές" σημείωσε με πέναλτι ο Μπέινς στο 83'.

Η Γουέστ Μπρόμιτς επικράτησε της Μπόλτον με 2-1, με τον Τόμας να ανοίγει το σκορ στο 16' και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν άμεσα με πέναλτι του Κλάσνιτς στο 21'. Ο Λονγκ στο 56' πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Μπρόμιτς και της χάρισε τη νίκη.

Τεράστια νίκη πέτυχε και η ΚΠΡ επί της Στόουκ με 3-2 μέσα στο "Μπριτάνια". Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 8' με γκολ του Βάλτερς, βγήκε μπροστά, ισοφάρισε στο 22' με τον Χέλγκιουσον και πέτυχε την ανατροπή με τον Γιάνγκ στο 44'. Το 1-3 σημείωσε και πάλι ο Χελγκιουσον στο 54', ενώ ο Σόουκρος μείωσε για την Στόουκ στο 64'.

Γούιγκαν και Μπλάκμπερν αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3 στο ντέρμπι των ουραγών της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Γιακούμπου άνοιξε το σκορ για τα "ρόδα" στο 2', αλλά οι της Γούιγκαν ισοφάρισαν στο 7' με τον Γκόμεζ. Ο Κάλντγουελ έκανε την ολική ανατροπή για την Γουίγκαν στο 31'. Το 2-2 έκανε στο 60' ο Χοιγιέτ, το 3-2 ο Κρουσάτ στο 88' και το 3-3 στο 98' (!) ο Γιακούμπου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Σάντρελαντ και Φούλαμ αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: