Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Καβάλα στο άλογο!!

O Nικόλας Βασιλαράς γράφει για την μεγάλη... πράσινη ευκαιρία που χάθηκε για το «διπλό» στο Καραϊσκάκη, αλλά και για το «πάνω χέρι» που συνεχίζει να έχει ο Παναθηναϊκός!
Καβάλα στο άλογο!
Η λήξη ενός... οποιουδήποτε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν το κέρδισες ασφαλώς και δεν μπορεί να σε βρει γεμάτο. Ο Παναθηναϊκός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοτώσει τον αντίπαλό του,όμως το σουτ του Λέτο σε μια φάση που έκανε χαζό τον Αβράμη δεν βρήκε δίχτυα αλλά το δοκάρι του Μέγιερι. Αν έμπαινε μέσα θα ακολουθούσε πάρτι, αλλά με τα αν κανείς δεν κέρδισε. Ούτε και οι πράσινοι λοιπόν.
Σε μια δεύτερη σκέψη πάντως ακόμη και μετά από αυτό το 1-1 ο Παναθηναϊκός παραμένει καβάλα στο άλογο κι αυτό είναι που μετράει. Το τριφύλλι διατηρήθηκε στην κορυφή με το +2, έχει κερδίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ στάθηκε και όρθιος και στον Πειραιά. Δεν είναι κι άσχημο και δεν νομίζω να το περίμεναν και πολλοί στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όταν ξεκινάμε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά. Και οι δύο μπορούσαν να το πάρουν αλλά και να το χάσουν. Ο Παναθηναϊκός μετά το 1-0 έχει τη φάση του Λέτο για να τους τελειώσει, αλλά και οι ερυθρόλευκοι πριν και μετά το 1-1 είχαν καλές φάσεις και μπορούσαν να βάλουν κάποιο γκολ. Δεν το έβαλαν όμως και ένας από τους λόγους είναι και ο Στέφανος Καπίνο ο οποίος έδειξε άντερα που σπάνια βρίσκεις σε αυτή την ηλικία σε μια απίστευτα ώριμη εμφάνιση.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: