Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ο ... άτιτλος Νοέμβριος!!!

Ποτέ στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός δεν έχει αναδειχθεί πρωταθλητής στην διάρκεια μιας σεζόν η οποία τον βρίσκει να φιλοξενεί μήνα Νοέμβριο τον Παναθηναϊκό, αφού και στις πέντε προηγούμενες φορές, που συνέβη, δεν κατάφερε να πετύχει κάτι τέτοιο δεν κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής.
Ο ... άτιτλος Νοέμβριος!
Αντιμέτωποι με μία συγκυρία, που τους θέλει να μην καταφέρνουν στην διάρκεια μιας σεζόν να φτάνουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όταν έχουν υποδεχθεί τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό μέσα στον Νοέμβριο είναι στον Ολυμπιακό.
Πέραν από το βαθμολογικό χάντικαπ των δύο πόντων, που καλούντια να υπερκεράσουν μετά το σαββατιάτικο 1-1 κόντρα στο τριφύλλι, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε καλούνται να σπάσου αυτή την αρνητική παράδοση.
Όσο και εάν ακούγεται απίστευτο, οι «ερυθρόλευκοι» ποτέ στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν κατάφεραν να κόψου πρώτοι το νήμα όταν φιλοξένησαν τους πράσινους τον συγκεκριμένο μήνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις πέντε προηγούμενες φορές όπου συνέβη κάτι ανάλογο ο τίτλος του πρωταθλητή δεν κατέληξε στο λιμάνι του Πειραιά.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: