Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

''Θα δεχτώ να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας''

Θετικός στο ενδεχόμενο να πολιτογραφηθεί Έλληνας και να φορέσει τα γαλανόλευκα εμφανίστηκε ο Λεονάρντο μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.
''Θα δεχτώ να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας''
«Αγαπώ την Ελλάδα, είμαι εδώ πολλά χρόνια και με μεγάλη χαρά θα δεχτώ να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής», δήλωσε ο MVP του ματς στο ΟΑΚΑ.
«Σίγουρα η νίκη είναι πολύ σημαντική όπως και όλες. Νικήσαμε δίκαια…», πρόσθεσε για τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες και συνέχισε: «Στο πρώτο δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και σφραγίσαμε τη νίκη. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και ο καθένας από εμάς το κάνει αυτό. Ο θεός φέτος με βοηθάει πολύ και με σκληρή δουλειά θέλω να συνεχίσω έτσι και να είμαι καλά».
Οσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό σχολίασε «Είναι κομμάτι από τη ζωή μου αλλά θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ΑΕΚ. Δεν τον έχουμε δει ακόμα να παίζει, αυτό θα το κοιτάξουμε από Δευτέρα με Τρίτη για να μάθουμε πως αγωνίζεται. Έχουμε μία μέρα ξεκούρασης αλλά το ότι ο Λεβαδειακός δεν έχει παίξει ακόμα κάποιο ματς θα είναι λίγο άγνωστος σε εμάς ο τρόπος παιχνιδιού του και όλα θα είναι ανοιχτά εκείνη την στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: