Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

"Δεν πρέπει να κλαιγόμαστε που μας λείπουν 10 εκ. ευρώ"!

Την πέταξε πάλι την ατάκα του ο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ρούμπιν Καζάν. "Αυτοί έχουν δαπανήσει πολλά εκατομμύρια για το ρόστερ τους και εμείς δεν πρέπει να κλαιγόμαστε που μας λείπουν δέκα εκ. ευρώ"!

"Δεν πρέπει να κλαιγόμαστε που μας λείπουν 10 εκ. ευρώ"!
Αρχικά, δήλωσε ο Μπόλονι:
"Στην ομάδα μας έχουμε ένα πρόβλημα που είναι ο Κοντρέρας και δεν μπορεί να αγωνιστεί και θα διούμε αν μπορέσει να συμμετάσχει και ο Σαλπιγγίδης. Έχουμε μπροστά μας 36 ώρες και θα το δούμε. Είχαμε συζητήσει και παλαιότερα για αυτό το ματς και περιμέναμε να είναι το πιο καθοριστικό, αλλά σαφώς αυτό το παιχνίδι έχει τη σημασία του, αλλά όχι αυτή που περιμέναμε να έχει.
Εγώ στη δουλειά μου πότε δε βάζω ένα και μοναδικό στόχο, βάλω πολλούς και μικρούς ταυτόχρονα. Σίγουρα αύριο (15/12) έχουμε μία σημαντική αποστολή, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να δουλέψω με την ομάδα μου και να είμαστε καλοί στο παιχνίδι μας. Στο ματς με τη Ρούμπιν θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".
Για το αν πίστευε όταν ξεκίνησε η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, αν πίστευε ότι θα έχει προκριθεί στους "32" του Europa League και θα ήταν αήττητος: "Είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν μπορείς να σκεφτείς τόσο μακριά. Αφού μπήκαμε στους ομίλους, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να πάμε πιο μακριά. Είναι σημαντικό ότι κάναμε δύο βήματα, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ τόσο μακριά".
Για το αν επηρεάζει το ματς με τη Δόξα σε αυτό με τη Ρουμπίν και πόσο θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ότι πάει για δύο αποτελέσματα:

"Σίγουρα είναι πλεονέκτημα τα δύο αποτελέσματα που επιδιώκουμε. Στην ομιλία μου προς τους παίκτες μου τους είχα πει να ξεκουραστούν για να είναι έτοιμοι στο ματς με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια ότι πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και να προετοιμαστούν έτοιμοι για αυτά τα τρία σημαντικά παιχνίδια και μόνο αν δείξουν την καλή τους εικόνα θα έχουμε αποτελέσματα. Και το να δείξουν την καλή τους πλευρά χρειάζεται ευφυΐα.
Χρειάζονται εξυπνάδα για να κατανέμουν την εσωτερική τους ενέργεια. Δεν ξέρω αν όλοι καταλάβουν αυτό που λέω, αλλά η κατανομή ενέργειας ξεχωρίζει τους καλούς, από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι μετά το τέλος τριών παιχνιδιών θα δούμε ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες".
Για την αποδέσμευση του Λεονάρντο: "Ξέρετε πολύ καλά ότι πρέπει να αλλάξουμε το μπάτζετ μας. Είναι ικανοποιημένος με τον Λίνο. Ο Λεονάρντο είναι ένας παίκτης πολύ σοβαρός, δούλεψε σκληρά και δεν έχω να πω τίποτα άλλο για τον ίδιο, αλλά σίγουρα έχω και τον Σταφυλίδη και τον Σνάουτσνερ και δεν μπορώ να έχω τέσσερις παίκτες για την ίδια θέση, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τους έχει.
Ο ΠΑΟΚ πληρώνει ένα ποσά για να έχει ακαδημία. Όταν ήρθα εδώ, δεν είδα κάποιον από τις ακαδημίες να βρίσκεται στη 18αδα και ήθελα να αλλάξει αυτό. Θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες, αλλά στο τέλος του μήνα να έχω κι άλλα πράγματα".
Για τους μικρούς στόχους που είπε ότι βάζει, ποιοι είναι μερικοί από αυτοί: "Όταν μιλάω για στόχους μιλάω για κάτι που αφορά τη δουλειά μας. Ο στόχος βέβαια είναι να βγω πρώτος, αλλά είναι κι άλλα, όπως να βρω λύσεις. Είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσω, όπως ότι είμαστε κακοί στο ψηλό παιχνίδι. Ξέρω πως να το διορθώσω αυτό, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η διακύμανση του παιχνιδιού μας είναι κάτι που με ενδιαφέρει και θέλω να βελτιώσω. Πρέπει να δώσουμε λύσεις με παιδιά από τις ακαδημίες, όπως ο Σταφυλίδης.
Ο παίκτης δεν είναι έτοιμος, αλλά θέλω να τον φτιάξω και να τον ρίξω στα... βαθιά για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και να προωθήσω αν είναι δυνατό ακόμη δύο παίκτες από τις ακαδημίες. Σίγουρα η νίκη στο ματς με τη Ρούμπιν είναι ένας στόχος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η ρωσική ομάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει δαπανήσει πολλά εκατομμύρια για το ρόστερ της και εμείς δεν πρέπει να κλαιγόμαστε που μας λείπουν δέκα εκ. ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: