Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

"Να παραμείνει στην Ελλάδα; Μπααα..."

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται μάνατζερ από την Ισπανία. Βέβαια, αυτά δεν τα ακούνε πρώτη φορά στο λιμάνι...

"Να παραμείνει στην Ελλάδα; Μπααα..."
Ωστόσο πάντα υπάρχει αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Βάσκου. Ο Ερνέστο δεν είναι άνθρωπος που αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και, όπως λένε στην πατρίδα του, σκοπεύει να "χρησιμοποιήσει" τη φετινή χρονιά του στο "τιμόνι" του Ολυμπιακού ως διαβατήριο για την επιστροφή του ή όχι στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Ο "τσινγκούρι" πήρε πέρσι το πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους, αλλά η ομάδα δεν είχε ευρωπαϊκή παρουσία σε κάποια διοργάνωση. Κάτι που συμβαίνει φέτος, με τους Πειραιώτες να τα πηγαίνουν εξαιρετικά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και, τώρα, να ετοιμάζονται για να διακριθούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Κι αυτό είναι που ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα τον Βαλβέρδε, καθώς μέσω της ευρωπαϊκής παρουσίας του Ολυμπιακού θα ζητήσει δουλειά στην αγορά της πατρίδας του.
Όχι ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος τον αφήνει αδιάφορο. Κάθε άλλο. Ένας τίτλος, άλλωστε, πάντα έχει μεγαλύτερη σημασία, ακόμα και αν είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Εκτός από τους παίκτες του, δηλαδή, κι ο ίδιος ο Βαλβέρδε τα δίνει όλα φέτος, προκειμένου να πετύχει όσα έχει στο μυαλό του και μετά να επιστρέψει στην Ισπανία για να εργαστεί.
Πριν από δύο χρόνια, άλλωστε, τα είχε καταφέρει (έστω κι αν δεν πέτυχε στη Βιγιαρεάλ) και για κάτι αντίστοιχο θα ψαχτεί και την ερχόμενη άνοιξη, σύμφωνα με όσα μαθαίνει αυτή την περίοδο ο σκύλος από την Ιβηρική Χερσόνησο. Οι μανατζαραίοι, πάντως, όταν αναφέρονται στο μέλλον του Βαλβέρδε, σχεδόν αποκλείουν την πιθανότητα να τον βρει η επόμενη σεζόν στην Ελλάδα...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: