Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ένα σου λέω Ντέμπορα, μην παντρευτείς με έμπορα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιοι λένε πως στην Ιταλία βρίσκει κανείς τις πιο ωραίες γυναίκες. Ο σκύλος απαντά με ...ρεπορτάζ. Κυρίες και κύριοι, η Ντέμπορα Σαλβαλάτζο!


Ένα σου λέω Ντέμπορα, μην παντρευτείς με έμπορα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ντέμπορα Σαλβαλάτζο είναι 26 ετών, γεννημένη στις 9 Ιουνίου του 1985 στη Λατίνα. Εργάζεται ως φωτομοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, σε έναν ...λατρεμένο συνδυασμό των κοριτσιών από την Ιταλία.
Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ το 2003, όταν πήρε μέρος στον εθνικό διαγωνισμό ομορφιάς, κερδίζοντας τον τίτλο της "Μις Κομψότητα", χάρη στο εντυπωσιακό κορμί της (1,77μ. με αναλογίες 88-60-89) και τα υπέροχα, πράσινα μάτια της.
Τότε άρχισε και την καριέρα της στην ιταλική τηλεόραση, παίρνοντας μέρος στο σόου "50 Anni Fantastico Rai". Τη σεζόν 2006-07 ήταν από τις παρουσιάστριες της εκπομπής "Pressing Champions League", ωστόσο δεν ήταν αυτή η πρώτη της επαφή με το ποδόσφαιρο!
Νωρίτερα, μόλις στα 19 της χρόνια, είχε γνωριστεί με τον νυν ποδοσφαιριστή της Μπεσίκτας, Ματέο Φεράρι, με τον οποίο διατήρησε διετή δεσμό, από το 2004 ως το 2006. Μετά τον Φεράρι, η Ντέμπορα πέρασε ένα χρόνο με τον παλιό ποδοσφαιριστή Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στη Λάτσιο.
Από το 2008 ως τα μέσα του 2009, η Ντέμπορα είχε δεσμό με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, τον Πορτογάλο Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος (πιο γνωστός ως "Πελέ"), ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Τουρκία με τα χρώματα της Εσκισεχίρσπορ.
Στη συνέχεια τα "έφτιαξε" με τον Ιταλό επιχειρηματία, Στέφανο Ρικούτσι, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει παρτενέρ δύο άλλων αγαπημένων κυριών της ιταλικής showbiz, της Σάρα Βαρόνε και της Άννα Φάλκι.
Απολαύστε την εντυπωσιακή Ντέμπορα Σαλβαλάτζο στο φωτορεπορτάζ και τα βίντεο που ακολουθούν...







Δεν υπάρχουν σχόλια: