Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Φιέστα!!


paok panigiriko

Για μία ακόμη ευρωπαϊκή γιορτή στο ιστορικό του γήπεδο ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, μαζί με τον κόσμο του. Η αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ρουμπίν Καζάν θα αποτελέσει μια φιέστα… διεθνών προδιαγραφών, με τον «ασπρόμαυρο» λαό να ετοιμάζεται να γεμίσει την Τούμπα και να δημιουργήσει μια πανέμορφη, όσο και μοναδική, ατμόσφαιρα, γιορτάζοντας την πρόκριση της ομάδας στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Πέρα από την εξασφαλισμένη πρόκριση, ο ΠΑΟΚ θέλει να κατακτήσει και την πρωτιά στον όμιλό του και γι’ αυτό ο κόσμος θα αποτελέσει εκ νέου το 12ο παίκτη των «ασπρόμαυρων», απέναντι στους πάντοτε επικίνδυνους Ρώσους της Ρουμπίν.
Εισιτήρια διαθέσιμα υπάρχουν και θα διατίθενται τόσο σήμερα, όσο και αύριο, από τα εκδοτήρια της Τούμπας, η οποία φυσιολογικά θα… στενάξει αύριο το βράδυ από τις χιλιάδες των ΠΑΟΚτσήδων, που θα καθίσουν στα ιερά τσιμέντα της.
Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα σήμερα και αύριο από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 1: 80 ευρώ
Θύρες 2, 3: 60 ευρώ
Θύρες 5, 6: 40 ευρώ
Θύρες 4, 4α: 20 ευρώ
Θύρες 7, 7α: 25 ευρώ
VIP 3ου: 150 ευρώ
VIP 4ου: 120 ευρώ
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω διαδικτύου και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: