Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

"Έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα"

Ο τεχνικός της Ρούμπιν Καζάν, Κουρμπάν Μπερντίεφ, ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε οτι η ομάδα του έχει ψυχολογικό πρόβλημα. "Το ματς  με τον ΠΑΟΚ είναι το 46ο παιχνίδι της σεζόν και ίσως οι παίκτες μου είναι λίγο εξαντλημένοι", είπε χαρακτηριστικά.

"Έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα"
«Το πιο σημαντικό πρόβλημα για εμάς είναι το ψυχολογικό, καθώς αυτό με τον ΠΑΟΚ είναι το 46ο παιχνίδι της σεζόν και ίσως οι παίκτες μου είναι λίγο εξαντλημένοι. Υπάρχει αυτό, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε. Δεν θα ασχοληθούμε, πάντως, με το άλλο παιχνίδι του ομίλου (σ.σ Σάμροκ- Τότεναμ)».
Πρόσθεσε πως: «Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρή ομάδα και περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι αύριο (15/12), παρόλο που έχει προκριθεί. Για εμάς μετράει το αποτέλεσμα, και αυτό φυσικά είναι η πρόκριση».
Για την προετοιμασία της Ρούμπιν στην Ισπανία δήλωσε: «Έκανα την δουλειά που έπρεπε, δεν παίξαμε φιλικά παιχνίδια εκεί».
Για το αν θα παίξει ρόλο το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στον μετέπειτα σχεδιασμό της ομάδας του: «Εμείς σχεδιάζουμε τη δουλειά μας ανεξαρτήτως από το αυριανό αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως από το αν προκριθούμε ή όχι».
Για το κατά πόσο θα κρίνει το παιχνίδι η απουσία πέντε σημαντικών παικτών επεσήμανε: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουν ρόλο οι απουσίες, αλλά σε κάποιο βαθμό».
Μποκέτι: «Κίνητρο ο κόσμος»
Από την πλευρά του Ιταλός αμυντικός της Ρούμπιν, Σαλβατόρε Μποκέτι, δήλωσε: «Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε τέτοιες έδρες. Θα μας δώσει άλλο κίνητρο η παρουσία του κόσμου για να παίξουμε καλά και να προκριθούμε».
Για την ψυχολογική κατάσταση της ρωσικής ομάδας είπε: «Πάνω από όλα είναι ο στόχος, δεν επηρεαζόμαστε από τις γιορτές και τις διακοπές που ακολουθούν. Για αυτό πήγαμε στην Ισπανία για να προετοιμαστούμε και να έχουμε το αποτέλεσμα που να μας ικανοποιήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: