Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Φινάλε, μέρος πρώτο!!


europa-league-wallpaper

Με δώδεκα αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Στον 4ο όμιλο ανάμεσα σε Λάτσιο και Βασλούι θα παιχτεί το ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους «32» με την Βασλούι να υπερτερεί στην ισοβαθμία. Οπότε οι Ρουμάνοι ταξίδεψαν στην Ελβετία να αντιμετωπίσουν την Ζυρίχη, γνωρίζοντας ότι χρειάζονται καλύτερο αποτέλεσμα από την Λάτσιο, που υποδέχεται τα «λιοντάρια».
Ζυρίχη-Βασλούι (20.00)
Λάτσιο-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (20.00)
Τα βλέμματα στην Τουρκία
Στον 5ο όμιλο, η Στόουκ έχει προκριθεί και αν δεν ηττηθεί στην Τουρκία από την Μπεσίκτας, κατακτάει και την πρώτη θέση. Η Μπεσίκτας από την πλευρά της, με ισοπαλία προκρίνεται σίγουρα, ενώ περνάει και με ήττα, αρκεί να διατηρήσει τη διαφορά των 4 τερμάτων από την Ντιναμό Κιέβου. Η τελευταία ελπίζει μόνο με νίκη κόντρα στην ουραγό Μακάμπι Τελ Αβίβ και ήττα της Μπεσίκτας.
Μπεσίκτας-Στόουκ (20.00)
Ντιναμό Κιέβου-Μακάμπι Τελ Αβίβ (20.00)
Άνετοι οι Βάσκοι
Σάλτσμπουργκ και Παρί Σεν Ζερμέν θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο από τον 6ο όμιλο που οδηγεί στην επόμενη φάση μιας και η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη, ενώ η Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν έχει καμία ελπίδα. Αυτό που χρειάζεται η Σάλτσμπουργκ για να πάρει την πρόκριση είναι να φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Παρί Σεν Ζερμέν μιας και στην ισοβαθμία υπερτερεί της γαλλικής ομάδας. Οι «ταύροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ουραγό Σλόβαν, ενώ η Παρί υποδέχεται τους Βάσκους.
Σλόβαν Μπρατισλάβας-Σάλτσπουργκ (20.00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Αθλέτικ Μπιλμπάο (20.00)
Υπόθεση τριών…
Χαμός στον 10ο όμιλο, καθώς μόνο η Σάλκε έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Η Μακάμπι Χάιφα που υποδέχεται την γερμανική ομάδα θέλει την νίκη για να την ακολουθήσει στους «32″, ενώ αυτό θα συμβεί ακόμα και αν χάσει υπό την προϋπόθεση πως Στεάουα και ΑΕΚ Λάρνακας μείνουν στην ισοπαλία. Όμως αν μια από τις δυο ομάδες κερδίσει και η Σάλκε πάρει βαθμό ή βαθμούς στο Ισραήλ τότε παίρνει την πρόκριση.
Μακάμπι Χάιφα -Σάλκε (22.05)
Στεάουα- ΑΕΚ Λάρνακας (22.05)
Στο χέρι της Φούλαμ
Φούλαμ και Βίσλα Κρακοβίας διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο με την Τβέντε να είναι και μαθηματικά πρώτη, στον 11ο όμιλο. Στο χέρι των Άγγλων, καθώς υποδέχονται την αδιάφορη Οντένσε, ενώ ήδη βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από την Βίσλα.
Βίσλα Κρακοβίας-Τβέντε (22.05)
Φούλαμ – Οντένσε (22.05)
Μάχη πρωτιάς
Τέλος, στον όμιλο της ΑΕΚ, Άντερλεχτ και Λοκομοτίβ έχουν ήδη προκριθεί και θα παλέψουν για την πρωτιά. Η Λοκομοτίβ χρειάζεται νίκη με δυο τέρματα και πάνω, εξαιρουμένου του 2-0.
Στρουμ-ΑΕΚ (22.05)
Άντερλεχτ- Λοκομοτίβ Μόσχας (22.05).

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: