Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αυτά θέλει ο Ιβκοβιτς!!

Οι προτεραιότητες για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρες. Προέχει η πρόκριση στο Τοp 16 της Ευρωλίγκα... Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

Αυτά θέλει ο Ιβκοβιτς
Το αυριανό (21.00) ματς με την Καντού στο ΣΕΦ κρίνει πολλά και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τρεις νίκες των γηπεδούχων στην 9η αγωνιστική της πρώτης φάσης, ούτως ώστε να διασφαλίσουν τη συμμετοχή στο επόμενο βήμα της διοργάνωσης.
Αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα καταφέρουν απέναντι στην ιταλική ομάδα, τότε μπαίνουν στη διαδικασία των σεναρίων σε ό,τι αφορά στην πρόκρισή τους. Γι' αυτό και θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν και αν παράλληλα χάσουν η Μπιλμπάο και η Νανσί, τότε ξεκαθαρίζει μια και καλή η κατάσταση.
Η δεύτερη προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η ενίσχυση στην περιφέρεια. Αυτό θα γίνει μετά το τέλος της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα, συνεπώς δεν υπάρχει θέμα να γίνει κάτι άμεσα. Μέσα στις γιορτές θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν τον χρόνο για να ψάξουν.
Ο Μάρκο Γιάριτς είναι επί του παρόντος ο βασικός υποψήφιος και η συμφωνία ως προς το οικονομικό υπάρχει. Αν, λοιπόν, ανάψει το πράσινο φως ο Ιβκοβιτς, ο 32χρονος γκαρντ έρχεται στην Ελλάδα. Ομως ο Ντούντα δεν έχει δώσει ακόμα το ΟΚ, αφού θέλει να περιμένει το τέλος της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα, αλλά και την εκκίνηση της σεζόν στο ΝΒΑ.
Επιθυμεί να δει ποιοι γκαρντ θα μείνουν ελεύθεροι για να έχει περισσότερες επιλογές. Για παράδειγμα, από την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Τζάστιν Χάμιλτον της Σαρλερουά. Ομως τίποτα δεν είναι δεδομένο τούτη τη στιγμή, διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Κι αν δεν βρουν κάτι καλύτερο, τότε θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Γιάριτς.
Η τρίτη προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό είναι ο ψηλός. Γιατί χρειάζεται περισσότερο και από περιφερειακό ένα 4-5άρι στους «ερυθρόλευκους». Εκεί δείχνει να έχει μεγαλύτερη αδυναμία. Αλλά επί του παρόντος, δεν έχει γίνει κάτι για ψηλό. Πρώτα θα αποκτηθεί γκαρντ και μετά θα ενισχυθεί η φροντ λάιν!
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: