Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

"Πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια"

Ο Ντόμινικ Τζέιμς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στον χθεσινό αγώνα με τους 28 πόντους του αλλά και με το λάθος που έκανε στο τέλος, με το σκορ στο 73-72. Ο Αμερικανός μίλησε και τώρα ότι πρέπει να μάθουν να κερδίζουν... κλειστά παιχνίδια.

"Πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια"
Ο Ντόμινικ Τζέιμς τόνισε τόνισε: "Σίγουρα δεν κάναμε σωστά αυτά που έπρεπε στο τέλος του αγώνα, στα τελευταία δύο λεπτά. Θα μπορούμε να τα είχαμε κάνει και να είχαμε κερδίσει. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε τέτοιους αγώνες που είναι... κλειστοί όσον αφορά το σκορ και την διαφορά. Δεν το καταφέραμε με τον Ολυμπιακό, ούτε και σήμερα" ενώ για την δική του απόδοση είπε: "Δεν με ενδιαφέρει πόσους πόντους θα πετύχω, αρκεί να κερδίζει ο ΑΡΗΣ. Είμαι απογοητευμένος".
Ο  Αμερικανός συνέχισε λέγοντας: "Η ομάδα βελτιώνεται και πιστεύω ότι μπορούμενα κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Απλά πρέπει να μάθουμε πως θα αντιδρούμε στα τελευταία λεπτά σε τέτοιες καταστάσεις και θα τα πάμε καλύτερα στην συνέχεια" ενώ πρόσθεσε: "Κοιτάμε τον  επόμενο αγώνα και σίγουρα στο μυαλό θα είναι και ο αγώνας με την Ρουντούπις, όπου θέλουμε την νίκη. Πιστεύωότι θα τα καταφέρουμε και θα προκριθούμε".
Αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου και στην Τσεχία είπε: "πραγματικά τους λατρεύω. ήρθαν μέχρι εδώ για να μας στηρίζουν. Δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε την χαρά της νίκης. τους ευχαριστούμε και τους χρειαζόμαστε στον επόμενο αγώνα κοντά μας".
πηγή:allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: