Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τελεσίγραφο Πρόμπιερζ στους παίκτες!!

«Οι ευκαιρίες σας τελείωσαν για όλους. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει, να το πει τώρα...», είπε ο προπονητής του Άρη στην ομιλία του...

Τελεσίγραφο Πρόμπιερζ στους παίκτες
"Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε στο μυαλό σας. Ηρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας" Ως εδώ και μη παρέκει… Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ εξηγήθηκε σήμερα για τελευταία φορά με τους παίκτες του στα αποδυτήρια. Από εδώ και μπρος δεν πρόκειται να δώσει άλλα… συγχωροχάρτια σε κανέναν και είναι αποφασισμένος να λάβει δραστικά μέτρα.
«Ολοι πήρατε τις ευκαιρίες σας. Πλέον, τελειώσανε οι ευκαιρίες» τους είπε στην ομιλία του πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση και συνέχισε σε αυστηρό ύφος: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε στο μυαλό σας; Δεν υπάρχει λογική εξήγηση στις μεταπτώσεις που έχουμε από τη μία Κυριακή στην άλλη. Αν σας απασχολεί οτιδήποτε, να μου το πείτε τώρα.

Οποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να μου το πει τώρα, γιατί από εδώ και πέρα θα μείνουν στον ΑΡΗ μόνο αυτοί που το θέλουν πραγματικά. Οποιος μείνει πρέπει να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στην ομάδα και να μην έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του. Αν κάποιος δεν μπορεί να μείνει για να δώσει μάχη, θα τεθεί εκτός ομάδας. Δεν πρόκειται να ανεχτώ στη συνέχεια παρόμοιες καταστάσεις και να είστε σίγουροι ότι δεν θα διστάσω να πάρω αποφάσεις, όσο σκληρές κι αν είναι για κάποιους. Δεν με νοιάζει τίποτα μπροστά στην επιτυχία του ΑΡΗ. Αναλάβετε τις ευθύνες σας, είναι η τελευταία προειδοποίηση…».
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πρόμπιερζ δεν έχει άλλη υπομονή και δεν πρόκειται να ανεχτεί ξανά εμφανίσεις όπως αυτή στην Τρίπολη.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: