Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

«Μουρίνιο, η καλύτερη επιλογή»

Η άφιξη του Μουρίνιο στο «Μπερναμπέου» είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει επί των ημερών του στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ όπως δήώσε ο ίδιος.

«Μουρίνιο, η καλύτερη επιλογή»
«Φέτος η ομάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά. Ημασταν δεύτεροι πέρυσι, όμως είχαμε βάλει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, φτάσαμε στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το Χρυσό Παπούτσι και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Primera Division. Ο Κασίγιας πήρε το Χρυσό Γάντι. Ο Μουρίνιο ήταν ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς σύμφωνα με την FIFA και νίκησε στον τελικό του κυπέλλου» είπε ο πρόεδρος των Μερένγκες.

«Ηταν ένα ιστορικό μας, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το νικητήριο γκολ και όλοι οι Μαδριλένοι ήθελαν πολύ αυτόν τον τίτλο. Μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει σαν πρόεδρος είναι να φέρω εδώ τον Ζοσέ Μουρίνιο. Πέρα από την μεγάλη αξία του, έχει αποδείξει ότι δεν τα παρατάει ποτέ, ανεξάρτητα με το πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση. Μας δίνει ώθηση και μας κάνει πιο δυνατούς» πρόσθεσε.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: