Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τον... μύρισε η Λεβάντε!!

Πάνω που ο Μάρκο Πάντελιτς άρχισε να παίζει και να σκοράρει στον Ολυμπιακό, οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον της Λεβάντε, η οποία θέλει να αποκτήσει τον Σέρβο τον Γενάρη!

Τον... μύρισε η Λεβάντε!
Στον Ολυμπιακό μέχρι πρότινος δεν... χωρούσε, αλλά στην ομάδα-έκπληξη της φετινής Primera Division, τη Λεβάντε φαίνεται πως περισσύει!
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "fichajes.com" η ισπανική ομάδα έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Σέρβο φορ, αν και επισημαίνεται οτι είναι πολύ δύσκολο να έρθει τον Ιανουάριο.
Πάντως, γεγονός αδιαμφισβήτο είναι το εξής: Πρώτον, οτι ο Πάντελιτς παρότι τελευταία και παίζει και σκοράρει, ξέρει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.
Δεύτερον, σε συνδυασμό με το πρώτο, το γεγονός και μόνο οτι επιστρέφει τον Γενάρη ο Ντιόγκο, έστω αυτός ο... Ντόγκο, ο Πάντελιτς ξέρει πως δεν αποκλείεται στο μέλλον να παίρνει ακόμα λιγότερες ευκαιρίες...
Με λίγα λόγια, μια... καλή θέληση και από τον Πάντελιτς και από τον Ολυμπιακό για να φύγει ο παίκτης υπάρχει και μένει να το διαπιστώσουμε με το αν το ενδιαφέρον της Λεβάντε μετουσιωθεί σε (καλή) πρόταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: