Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

«Μια δουλειά ρε παιδιά...»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της παγκόσμιας Εθνικής γυναικών στο πόλο, Γιώργος Μορφέσης, εκφράζει το παράπονό του και δεν ασχολείται που έχασε την πρώτη θέση από τον Φερνάντο Σάντος.

«Μια δουλειά ρε παιδιά...»
«Πως θα ζήσω αν φύγω από την Εθνική;»
«Παράπονο; Πλάκα μου κάνετε; Μόνο και μόνο που ένας προπονητής Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών μπαίνει στην διαδικασία ανταγωνισμού με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής ανδρών στο ποδόσφαιρο, που είναι το δημοφιλέστερο σπορ, αυτό λέει πολλά! Για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει η βράβευση της Εθνικής γυναικών ως κορυφαίας για το 2011 από την ατομική διάκριση.
Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για την προσωπική μου προβολή και το τελευταίο πράγμα που με θα ενδιέφερε είναι το βραβείο του κορυφαίου προπονητή... Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η αδιαφορία της Πολιτείας προς το πρόσωπό μου... Έχω επανειλημμένα δηλώσει για έναν ακόμη χρόνο – όσο τρέχει το συμβόλαιό μου με την ομοσπονδία - θα ζω αποκλειστικά με τον μισθό του ομοσπονδιακού τεχνικού και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να μου προσφέρει μία θέση γυμναστή στο δημόσιο με την μορφή της ελάχιστης επιβράβευσης.
Προσέξτε, δεν ζητάω να προσληφθώ για να πάρω μία αργομισθία... Να δουλέψω θέλω για να αποκτήσω ένα σταθερό εισόδημα. Η δουλειά του προπονητή είναι εφήμερη και αύριο, μεθαύριο θα τελειώσει... Πως θα ζήσω; Τι θα κάνω όταν κάποια στιγμή δεν θα έχω ομάδα», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Μορφέσης που ήδη προΐσταται της προετοιμασίας της Εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν (16-29 Ιανουαρίου).
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: