Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ζαγοράκης χάνει χρόνο με τον ΠΑΟΚ!!

Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω στο κεφάλι μου τη στάση του Θοδωρή Ζαγοράκη τους τελευταίους μήνες στον ΠΑΟΚ. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Ο Ζαγοράκης χάνει χρόνο με τον ΠΑΟΚ
Δεν βρίσκω εύκολη απάντηση στην «γιατί δεν επικοινωνεί με τους ΠΑΟΚτσήδες;» ερώτηση, διότι πάντοτε πιστεύω γι’ αυτόν ότι δεν έχει λόγους να μένει σιωπηλός και ότι πρέπει να συνεχίσει να κρατά στο χέρι το όπλο της αλήθειας, ώστε να συνεχίσει να έχει στο πλευρό του την πλατιά μάζα των ΠΑΟΚτσήδων στη μάχη που δίνει για να κρατά περήφανο τον ΠΑΟΚ και να του δημιουργεί την προοπτική να μεγαλώσει, αγωνιστικά και εταιρικά.
Πάνε μήνες από την τελευταία φορά που άκουσα την προαναγγελία της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρούσε για να κλείσει το παρελθόν και να ανοίξει την κουβέντα για το παρόν και το μέλλον. Ακούω καιρό τώρα για την ανάγκη δραστικών οικονομικών μέτρων για την επιβίωση και την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ. Και δεν ακούω τίποτα για επενδυτές. Γι’ αυτό και πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται για ποιο λόγο καθυστερεί ο Ζαγοράκης να συνεννοηθεί με τους ΠΑΟΚτσήδες, να τους εξηγήσει το πλάνο που έχει εκπονηθεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του για να αντέξει το καράβι στην καταιγίδα που έχει δημιουργήσει στο ποδόσφαιρο η οικονομική κρίση.
Εχει ήδη δημιουργήσει μια βασική υποδομή, ένα καλό φυτώριο ο ΠΑΟΚ. Και έχει ανθρώπους με γνώση και καλή αντίληψη για το ποδόσφαιρο, οι οποίοι δουλεύουν εδώ και καιρό για να ετοιμάζουν τα νέα παιδιά προκειμένου αυτά να ωριμάσουν αρκετά και να σηκώσουν το βάρος της φανέλας όταν αυτή θα πέσει πάνω στο κορμί τους. Αυτό το σχέδιο είναι μονόδρομος. Και αν δεν το βάλει μπροστά τώρα ο ΠΑΟΚ, που ζει μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος, πότε θα το κάνει; Όταν θα έχει και πάλι την πίεση του πρωταθλητισμού;
Οσους Σταφυλλίδηδες και αν προωθήσει, αν το κάνει με σχέδιο και στρατηγική και όχι στο πόδι, ο Λάζλο Μπόλονι θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα play off και θα τον βγάλει στην Ευρώπη. Για ποιο λόγο λοιπόν διστάζει να το πει και έπειτα να το βάλει μπροστά ο Ζαγοράκης αυτό το σχέδιο, αφού το αντιλαμβάνεται ως το μόνο ικανό να δημιουργήσει στον ΠΑΟΚ την προοπτική να βγει ενισχυμένος από την κρίση;
Χάνει χρόνο ο Ζαγοράκης. Και χρόνος δεν υπάρχει πολύς. Όπως και κουράγιο, και κυρίως χρήμα, στον κόσμο για να χρηματοδοτεί μια ακριβή ζωή του ΠΑΟΚ. Οι ΠΑΟΚτσήδες μοιάζουν πιο συνειδητοποιημένοι από τους οπαδούς των άλλων ομάδων πάνω σε αυτό το σχέδιο, διότι ζουν εδώ και χρόνια δίχως την υποστήριξη ενός επενδυτή – χρηματοδότη των ονείρων τους. Μόνοι τους τα χρηματοδοτούν. Και θα υποστηρίξουν το σχέδιο, αρκεί να ξέρουν την αλήθεια και να εξακολουθούν να εμπιστεύονται αυτόν που χαράσσει τη στρατηγική.
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: