Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τα αγγούρια του αύριο για ΠΑΟΚ!!

Και ποιος δεν βγάζει το καπέλο στον ΠΑΟΚ της Ευρώπης; Στην Ελλάδα μπορεί να έχει κάποια ψιλοπροβλήματα, όμως μπορεί να συνέλθει στη συνέχεια.

Τα αγγούρια του αύριο για ΠΑΟΚ
Με το σήμερα, λοιπόν, τα κουτσοβολεύει ο Δικέφαλος. Με το αύριο, τι γίνεται; Εκεί είναι τα αγγούρια!
Τόσοι και τόσοι παίκτες είναι για …φεύγα. Ο Κοντρέρας; Με το ένα πόδι εκτός ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται. Ο Σάλπι; Μέχρι πριν από μερικές μέρες ήταν σίγουρα οφ, όμως το χειροκρότημα στον αγώνα του Σαββάτου ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Ο Βιεϊρίνια είναι στόχος αρκετών συλλόγων. Και ο Αρίας σκέφτεται να φύγει.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και οι …ηλικιωμένοι! Οι παίκτες, δηλαδή, που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα 30 και που είναι στην δύση της καριέρας τους. Πόσο ακόμα, για παράδειγμα, να αντέξει ο Γκαρσία; Μιλάμε για τον πιο σημαντικό παίκτη του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Ή μήπως ο Ίβιτς δεν φαίνεται ότι έχει χάσει στροφές; Το ίδιο κι άλλοι παίκτες, όπως π.χ. ο Τσιρίλο ή ο Λίνο.
Αν, λοιπόν, ο Μπόλονι θεωρηθεί πετυχημένος και μείνει μετά το τέλος της σεζόν ή ακόμα κι αν έρθει άλλος προπονητής, θα βρεθεί μπροστά σε διλήμματα και σκοπέλους. Σε ένα ρόστερ που μπορεί να αδειάσει από καμία δεκαριά παίκτες βασικούς κι αναντικατάστατους.
Ο Ζαγοράκης προβληματίζεται για το αύριο του ΠΑΟΚ; Σίγουρα θα είναι σκεφτικός. Και με δεδομένο ότι τα ταμεία είναι άδεια κι όχι γεμάτα από χρήματα. Και είπαμε ότι για φέτος την βγάζει ο ΠΑΟΚ κουτσά στραβά. Του χρόνου τι θα γίνει, όμως;

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: