Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

«Θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος…»

Ο δημοσιογράφος Χαβιέ Πινέιρο της χιλιανής εφημερίδας "El Mercurio" σε δηλώσεις του στον "Sport 103" ανέφερε πως ο Πάμπλο Κοντρέρας θα ζητήσει από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να τον αφήσει ελεύθερο τον Ιανουάριο...

«Θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος…»
«Απ’ όσο γνωρίζω η Κόλο Κόλο πρότεινε στον Κοντρέρας συμβόλαιο δύο ετών με απολαβές 400 χιλιάδες δολάρια για κάθε έτος. Πρόκειται για μεγάλο ποσό όσον αφορά τα δεδομένα της Χιλής. Όλοι εδώ ξέρουν ότι ο Κοντρέρας περνάει καλά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ξέρουμε όμως ότι θέλει να γυρίσει πίσω και να κλείσει εδώ την καριέρα του. Στην Κόλο Κόλο εκτιμούν ότι τώρα είναι η ιδανική περίοδος».
Σε ερώτηση αν η Χιλιανή ομάδα επιδιώξει να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ, ο δημοσιογράφος τόνισε: «Ναι. Η Κόλο Κόλο έχει διάθεση να δαπανήσει και ένα ποσό 200 χιλιάδων δολαρίων, ενώ ξέρουν και τις οφειλές που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ποδοσφαιριστή. Απ’ όσο γνωρίζω ο Κοντρέρας θα ζητήσει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον αφήσουν ελεύθερο τώρα τον Γενάρη. Εξάλλου πριν λίγες ημέρες έδωσε και μία συνέντευξη εδώ όπου μιλούσε και για τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την επιθυμία της Κόλο Κόλο, αλλά και το ότι θέλει να είναι κοντά στην εθνική ομάδα».
Ολοκληρώνοντας ο Πινέϊρο τόνισε: «Στην Κόλο Κόλο φοβούνται μία τελευταία κίνηση του ΠΑΟΚ, μία πρόταση που θα ήταν καλύτερη από την δική τους. Η Ευρώπη εξάλλου είναι σημαντική για κάθε παίκτη. Ίσως από την άλλη ο Κοντρέρας να δεχθεί κάποια πρόταση από την Βραζιλία ή την Μέση Ανατολή. Θα δούμε…».
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: