Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Β' Εθνική μέσω ...Ρουμανίας!!

Για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, του Ατρομήτου και του Λεβαδειακού κάνουν λόγο οι Ρουμάνοι, λόγω οφειλών!

Β' Εθνική μέσω ...Ρουμανίας!
Η ιστοσελίδα ziare.com από τη στιγμή που ο συμπατριώτης του Λάσλο Μπόλονι βρίσκεται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, ψάχνει το θέμα με τα χρέη και τα οικονομικά προβλήματα των ελληνικών ομάδων. Έτσι, λοιπόν, μεταξύ άλλων αναφέρονται και στο ενδεχόμενο υποβιβασμού του «δικεφάλου» και όχι μόνο...
"Ο ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και κινδυνεύει να μην πάρει άδεια την νέα σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ένιωσε την πλήρη κρίση που έπληξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και οι παίκτες έχουν αρκετούς μήνες να πάρουν τους μισθούς τους", γράφεται αρχικά στο εν λόγω δημοσίευμα και συνεχίζει:
"Ακόμη και τα χρήματα της UEFA δεν ήταν επαρκή για την κάλυψη των ποσών που οφείλονται στην ομάδα των Μπόλονι και Λαζάρ, υπάρχει κίνδυνος να μην πάρει άδεια αυτή, οπότε θα υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία και δεν θα έχει το δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη".
Πάντως η μπάλα δεν παίρνει μόνο τον ΠΑΟΚ... "Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη στην ΑΕΚ που δεν έχει πληρώσει για σχεδόν οχτώ μήνες στους παίκτες της. Ανάμεσα στις ομάδες που απειλούνται με υποβιβασμό λόγω χρεών είναι ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος και ο Λεβαδειακός".

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: