Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η "μαχαιριά" του Τζέραρντ στον Ολυμπιακό (BINTEO)

"ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ": Πώς ο παίκτης της Λίβερπουλ πλήγωσε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τον πέταξε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ .
Η "μαχαιριά" του Τζέραρντ στον Ολυμπιακό (BINTEO)
Στις 8 Δεκεμβρίου του 2004 ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, με στόχο την πρόκριση στη επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν στο α΄ ημίχρονο το παιχνίδι στα χέρια τους, μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ριβάλντο (1-0). Αρκούσε και ήττα με 2-1 για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση! Όμως οι δυο αλλαγές του Μπενίτεθ στην στο β΄ μέρος αποδείχτηκαν «χρυσές» για τους γηπεδούχους.
Ο Σιναμά που μπήκε στην ανάπαυλα ισοφάρισε το σκορ, ενώ ο Μέλον στο 80` έβαλε τις βάσεις για πρόκριση. Την υπόθεση τελείωσε ο Τζέραρντ στο 85`.
Η ήττα από τους «κόκκινους » με 3-1 γκρέμισε τα όνειρα των «ερυθρόλευκων», καθώς σε συνδυασμό και με τη σπουδαία νίκη της Μονακό στο «Ριαθόρ» επί της Λα Κορούνια με 5-0 στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Άγγλοι και Μονεγάσκοι ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση. Αντίθετα ο Ολυμπιακός συνέχισε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Οι συνθέσεις:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέρκλαντ, Φίναν (Χοσέμι 84'), Χίπια, Μπάρος (Μέλορ 78'), Ρίισε, Κιούελ, Τζέραρντ, Τσάβι Αλόνσο, Νιούνεθ, Τροαορέ (Σιναμά 46'), Κάραγκερ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Καφές, Βενετίδης (Μάριτς 83'), Ριβάλντο, Στολτίδης, Τζιοβάνι (Οκκάς 86'), Τζόρτζεβιτς, Σούρερ, Πάντος, Γεωργιάδης (Ρέζιτς 70'), Ανατολάκης.
Πηγή: sday.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: