Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ζητάει τα λεφτά του ο Χιμένεθ!!

Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην ΑΕΚ, είναι δεδομένο πως το ένα μετά το άλλο τα "κανόνια" θα σκάνε, με τη διοίκηση του συλλόγου να τρέχει και να μη φτάνει, για να καλύψει τις οικονομικές τρύπες.
Ζητάει τα λεφτά του ο Χιμένεθ
Ετσι, μετά τη σκληρή ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Ενωσης, μέσω της οποίας ζητούν άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, χθες ήρθε το καμπανάκι και από την Ισπανία.
Και συγκεκριμένα από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος, βλέποντας πως η διοίκηση δεν είναι συνεπής στην αποπληρωμή των δόσεών του, έστειλε τελεσίγραφο μέσω του οποίου εξήγησε πως αν εντός μίας εβδομάδας δεν καταβληθεί σε αυτόν και τους συνεργάτες του η δεύτερη δόση (ύψους 50.000 ευρώ), θα προσφύγει στη FIFA.
Θυμίζουμε πως ο Χιμένεθ έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, χαρίζοντας επί της ουσίας τα λεφτά του συμβολαίου του και συμφωνώντας να πληρωθεί μόνο τα δεδουλευμένα του, σε τρεις δόσεις. Η πρώτη καταβλήθηκε κανονικά με την καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή της δεύτερης να είναι η 30ή Οκτωβρίου.
Ωστόσο, οι μέρες πέρασαν, με τον Χιμένεθ και τους συνεργάτες του να μη βλέπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν χθες να στείλουν τελεσίγραφο στον Αδαμίδη, εξηγώντας πως αν σε διάστημα μίας εβδομάδας δεν εξοφληθούν, θα αναγκαστούν να προσφύγουν στη FIFA.
Μάλιστα, ο Χιμένεθ υπενθύμισε στη διοίκηση της ΑΕΚ πως όχι μόνο χάρισε λεφτά, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα χρήση της ρήτρας που μπήκε στη λύση του συμβολαίου του, σύμφωνα με την οποία αν η Ενωση αργήσει να καταβάλει έστω και μία ημέρα τη δόση, το ποσό της οφειλής θα διπλασιαστεί (θα φτάσει τις 500.000 ευρώ)!
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ενωσης προσπάθησε να καθησυχάσει τον Ισπανό τεχνικό, δεσμευόμενος πως την προσεχή εβδομάδα τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του θα λάβουν όχι μόνο τη δεύτερη αλλά και την τρίτη και τελευταία δόση (το ποσό αγγίζει συνολικά τις 250.000 ευρώ περίπου) που θα έπρεπε κανονικά να πληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου, κάτι που θα φανεί εντός των ημερών.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: