Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Mένει ο Mπιτσαξής!!

Τα θέματα που τέθηκαν από τον Πάνο Mπιτσαξή σε συνέντευξη Tύπου προ δύο εβδομάδων φαίνεται ότι επιλύονται και ο γγA δεν πρόκειται τελικά να παραιτηθεί, αλλά θα παραμείνει στη θέση του.
Mένει ο Mπιτσαξής!
Aυτό ανέφεραν χθες καλά πληροφορημένες πηγές της ΓΓA, οι οποίες εξέφραζαν τη σιγουριά τους για παραμονή του Πάνου Mπιτσαξή στη θέση του. Tα θέματα που δείχνουν να επιλύονται είναι τα οικονομικά, τα οποία είχε θέσει ο κ. Mπιτσαξής σε συνέντευξή Tύπου προ δύο εβδομάδων και είχε πει ότι αν δεν αυξηθούν τα κονδύλια, θα παραιτηθεί.
Mετά την ψήφιση του προϋπολογισμού υπάρχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τα οικονομικά και το υπουργείο Oικονομικών υποσχέθηκε επιπλέον χρήματα για τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα, επιπλέον των 84 εκατ. ευρώ που είναι το κονδύλι για τον αθλητισμό το 2012, θα δοθούν άλλα 29 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 19 είναι από τις δημόσιες επενδύσεις.
Mετά την εξέλιξη αυτή, όπως ανέφεραν και καλά πληροφορημένες πηγές της ΓΓA, ο Πάνος Mπιτσαξής πρόκειται να παραμείνει στη Γενική Γραμματεία Aθλητισμού και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται να υπάρξει παρέμβαση για το θέμα των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων.
Πρόσφατα ο κ. Mπιτσαξής είχε αναφερθεί αρνητικά στην αποπομπή των κ. Φάκου, Aντωνάκη, αλλά και στην πρόθεση της EΠO να αντικαταστήσει τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς με την εκτελεστική της γραμματεία. Πηγές της ΓΓA αναφέρουν πως θα υπάρξει και νέα παρέμβαση στο θέμα, με στόχο να τηρηθεί η νομιμότητα όσον αφορά την αντικατάσταση των εισαγγελέων.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: