Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Zήτησε εισιτήρια από τη Δόξα!!


paok kosmos

Εισιτήρια χωρίς να υπάρχει… ταβάνι στον αριθμό ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας, για το μεταξύ τους παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Κυριακή στο Καυτανζόγλειο.
Δεδομένης της μεγάλης χωρητικότητας του σταδίου, αλλά και του γεγονότος ότι οι φίλαθλοι της Δόξας θα καλύψουν ένα συγκεκριμένο μέρος του, γίνεται αντιληπτό ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες χιλιάδες θέσεις στις περισσότερες κερκίδες. Έτσι, ο ΠΑΟΚ ζήτησε ουσιαστικά όσα περισσότερα εισιτήρια γίνεται. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στην καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο.
Πρώτα ο Ατρόμητος
Πριν όμως από τον αγώνα με τους «Μαυραετούς» της Δράμας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται μεθαύριο τον Ατρόμητο στην Τούμπα, σ’ ένα κρισιμότατο ματς για την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και ο κόσμος ετοιμάζεται να συμπαρασταθεί ξανά με μοναδικό τρόπο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται, σε τιμές χαμηλές σχετικά με προηγούμενα παιχνίδια στην τρέχου6σα σεζόν. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν σήμερα και αύριο από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 20 €
Θύρες 2, 3: 20 €
Θύρες 5, 6: 15 €
Θύρες 4, 4α: 10 €
Θύρες  7, 7α, 8: 10 €
VIP 3ου: 80 €
VIP 4ου: 50 €
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω διαδικτύου και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: