Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έρευνα για «στημένα» στην Κύπρο!!


No commercial use. 
Credit "European Parliament/Pietro Naj-Oleari"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, με την οποία γνωστοποιεί ότι θα διεξαχθεί έρευνα με την συνεργασία της ΟΥΕΦΑ, για αγώνες του Κυπέλλου, που υπάρχει η υποψία ότι ήταν προσυνεννοημένοι.
Συγκεκριμένα, σημερινά δημοσιεύματα από το νησί της Αφροδίτης, αναφέρουν ότι τις υποψίες των ανθρώπων της Ομοσπονδίας προκάλεσαν τα πολύ υψηλά ποσά που πονταρίστηκαν σε κάποια ειδικά στοιχήματα και μάλιστα επαληθεύτηκαν.
«Διεξαγωγή έρευνας σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, αναφορικά με πιθανούς προσυνεννοημένους αγώνες που διεξήχθησαν χθες στο θεσμό του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola, περιόδου 2011/2012, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι άρχισε η διεξαγωγή έρευνας σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της ΟΥΕΦΑ και οτιδήποτε προκύψει θα το ανακοινώσει.
Είναι γενική παρατήρηση ότι σε συγκεκριμένους αγώνες το στοίχημα που έχει τοποθετηθεί είναι αρκετά ψηλό πέραν του λογικού, σε σύγκριση με το ενδιαφέρον που είχαν οι αγώνες».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: