Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ουίλσιρ έπαιξε στοίχημα κόντρα στον Ολυμπιακό!!

Στο μικροσκόπιο της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA βρίσκεται ο άσος της Αρσεναλ, Τζακ Ουίλσιρ, ο οποίος φέρεται να στοιχημάτισε να σκοράρει ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ, στο προχθεσινό ματς των «κανονιέρηδων» με τον Ολυμπιακό!
Ο Ουίλσιρ έπαιξε στοίχημα κόντρα στον Ολυμπιακό!
Παρότι ο Ουίλσιρ είναι παροπλισμένος, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο και δεν πήρε μέρος στο ματς του «Καραϊσκάκης» οι κανονισμοί της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δεν επιτρέπουν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες που εμπλέκουν την ομάδα τους.

Ο Φρίμπονγκ πλήρωνε 150/1 για να σκοράρει πρώτος από την Αρσεναλ κόντρα στον Ολμπιακό κι ο Ουίλσιρ έγραψε στο tweeter του ότι το συγκεκριμένο στοίχημα «αξίζει ένα δεκάρικο (σ.σ.: λίρες»!
Ο Ουίλσιρ έφτασε μια ανάσα από το να πάει στο ταμείο, καθώς γύρω στο 15' κι ενώ το σκορ ήταν 0-0 ο Φρίμπονγκ είχε ένα σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ, με τον Ουίλσιρ να γράφει και πάλι στο twitter «Παραλίγο ο Φρίμι να μου δώσει… μεροκάματο»!
Η UEFA επιβεβαίωσε ότι ερευνά την υπόθεση και προέτρεψε τον Ουίλσιρ να σβήσει από το twitter όλα τα μηνύματα που αφορούν στον στοιχηματισμό και να γράψει ότι έκανε πλάκα, αναφέροντας: «δεν στοιχημάτισα στο παιχνίδι. Γνωρίζω ότι απαγορεύεται για εμάς τους ποδοσφαιριστές κι έκανα απλώς πλάκα».
Αξιωματούχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δήλωσε σχετικά: «Όλα τα πρόσωπα που δεσμεύονται από τους κανόνες της UEFA πρέπει να απέχουν από οποιαδήποτε συμπεριφορά που μπορεί να βλάψει την ακεραιότητα των αγώνων και διοργανώσεων».

Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: