Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Οι Γάλλοι ξεφτίλισαν Τσ.Λιγκ και Πλατινί!!

Το ξεφτίλισε το Τσάμπιονς Λιγκ ο Μισέλ Πλατινί! Και για να είμαι περισσότερο ακριβής ή το ξεφτίλισε αυτός ή κάποιοι προσπαθούν να ξεφτιλίσουν τον ίδιο τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ εκθέτοντάς τον.
Οι Γάλλοι ξεφτίλισαν Τσ.Λιγκ και Πλατινί!
Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου...
Το βράδυ της Τρίτης ήταν ο όμιλος του Ολυμπιακού. Νίκη με 3-1 των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά η πρόκριση στους «16» πήγε στη Μαρσέιγ, η οποία ενώ έχανε με 2-0 από την Ντόρτμουντ γλίτωσε την αποβολή του Μπιά, ο οποίος κλώτσησε το κεφάλι του Κελ και τελικά επικράτησε με 2-3, σε ένα ματς που παιζόταν 5 επιπλέον λεπτά μετά την λήξη όλων των άλλων αγώνων της βραδιάς.
Το βράδυ της Τετάρτης ήταν η σειρά του Άγιαξ να σφαγιαστεί από την διαιτησία, αφού του ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ στην ήττα του με 0-3 από την Ρεάλ στο Άμστερνταμ Αρένα.
Ποιος επωφελήθηκε; Η Λιόν, η οποία συνέτριψε με 1-7 την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το α΄ ημίχρονο. Ο Άγιαξ είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων και θα προκρινόταν εκείνος στους «16», αλλά δεν υπολόγισε ότι η Λιόν θα έριχνε 7άρα στο Ζάγκρεμπ. Μέχρι τότε οι Γάλλοι είχαν αρνητικό συντελεστή τερμάτων 2-6. Δηλαδή -4 γκολ.
Την ίδια στιγμή ο επόπτης στην Ολλανδία ακύρωνε στον Άγιαξ δύο κανονικά γκολ για να προκριθεί τελικά η Λιόν με καλύτερο συντελεστή τερμάτων (+2). Όσα ακριβώς και τα γκολ των Ολλανδών που ακυρώθηκαν! Τυχαιο; Δε νομίζω!
Αν τα… όργια στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων δεν αφορούσαν δύο ομάδες από την Γαλλία (Μαρσείγ και Λιόν) θα μπορούσαμε ίσως να μιλάμε για σύμπτωση.
Εδώ όμως, έχουν γίνει απίθανα πράγματα για να φτάσουμε στο σημείο να περάσουν η Μαρσέιγ και η Λιόν. Κι αν για τον όμιλο του Ολυμπιακού μπορεί πει κάποιος ότι είμαστε υπερβολικοί γιατί εμπλέκεται ελληνική ομάδα, τότε φέρτε στο μυαλό σας τον όμιλο της Λιόν.
Έχοντας μόνο μία νίκη κόντρα στη Ντιναμό με 2-0 μέσα στη Γαλλία, η Λιόν ήθελε νίκη της Ρεάλ στο Άμστερνταμ επί του Άγιαξ και επικράτηση με 5 γκολ διαφορά στο Ζάγκρεμπ. Ο Άγιαξ έβαλε δύο γκολ στη Ρεάλ, αλλά του τα ακύρωσαν, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε την ισοπαλία, αλλά ακόμα και 2-3 να έχανε θα πέρναγε με καλύτερο συντελεστή. Τα γκολ των Ολλανδών δεν μέτρησαν, η Λιόν διάλυσε την Ντινμό με 7-1 και προκρίθηκε!
Αν ο Μισέλ Πλατινί δεν ξέρει τίποτα για τους… φόνους, από τους οποίους κερδισμένες βγήκαν δύο ομάδες της πατρίδας του, αλλά ούτε και για την αποχώρηση του Λιμάχερ από τις υποθέσεις των ύποπτων αγώνων, τότε μπορεί να διεκδικήσει άνετα την προεδρία της ΦΙΦΑ και να αποδειχθεί άξιος αντικαταστάτης του αδιάφθορου Γιόζεφ Μπλάτερ!
Καλή επιτυχία στο ποδόσφαιρο!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: