Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πετάξτε έξω Μαρσέιγ και Λιόν από το Τσ. Λιγκ!!

Ούτε μετά τα χθεσινά θα ιδρώσει κανενός το αφτί στην ΟΥΕΦΑ; Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Πετάξτε έξω Μαρσέιγ και Λιόν από το Τσ. Λιγκ!
Εντάξει, το Ντόρτμουντ-Μαρσέϊγ 2-3, εξαιτίας του οποίου αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από το Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν η… ομορφιά του ποδοσφαίρου! Το Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Λιόν 1-7, εξαιτίας του οποίου αποκλείστηκε ο Άγιαξ, τι ήταν; Κι εδώ ομορφιά του ποδοσφαίρου;
• Υπάρχει καμία αξία που λέγεται φερ πλέϊ σε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ κύριε Πλατινί; Ποιο είναι το σλόγκαν του φετινού θεσμού; Η λέξη σεβασμός; Συγνώμη, αλλά γελάει όλη η Ευρώπη με αυτά που έκαναν οι δύο γαλλικές ομάδες, οι ομάδες δηλαδή της πατρίδας σου και δη η Μαρσέιγ και η Λιόν. Γιατί αυτές είναι οι έμπειρες, οι ψαγμένες, οι παλιές… να μην γράψω τη λέξη.
• Αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ; Να είναι 1-1 στο ημίχρονο το Ντινάμο-Λιόν στο Ζάγκρεμπ και ξέροντας ότι το σκορ στο ημίχρονο του άλλου αγώνα του ομίλου, Άγιαξ-Ρεάλ ήταν 0-2, ξαφνικά το Ντινάμο-Λιόν έγινε 1-4 στο 52!!! Με δύο γκολ στο 48 κι ένα στο 52!!! Δεν κάνω λάθος φίλοι μου. Στο επίσημο σάιτ της ΟΥΕΦΑ αναφέρεται ότι και το 1-2 και το 1-3 έγινε στο 48!!! Δύο γκολ στο ίδιο λεπτό! Ε, αυτό δεν έχει ξαναγίνει.
• Επειδή όμως ακόμη κι έτσι η Λιόν έμενε έξω, αφού ο Άγιαξ είχε διαφορά +1 γκολ και η Λιόν -1 γκολ, βρέθηκε η λύση. «Επική» επίθεση της Λιόν και μέσα σε 11 λεπτά, από το 64 έως το 75 το 1-4 γίνεται 1-7. Η διαφορά της Λιόν έγινε +2 κι έτσι στο τελευταίο τέταρτο δεν την ένοιαζε τίποτα τη Λιόν, αφού έπρεπε ο Άγιαξ το 0-2 να το έκανε 2-2.
• Παρεμπιπτόντως, η Λιόν έχει αγοράσει από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ένα Κροάτη στόπερ, τον Λόβιν. Ποιος ξέρει, τώρα μπορεί να βρει κι άλλα ταλέντα στην Κροατία.
• Τέλος πάντων, Λιόν και Μαρσέιγ έχουν την ιστορία τους, σέβομαι όλους τους συλλόγους του κόσμου, αλλά στη συνείδηση των Ολυμπιακών, αυτές οι δύο Ολιμπίκ μαγαρίζουν το όνομα του Ολυμπιακού.
• Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι και κάτι άλλο, τώρα: στην ΟΥΕΦΑ δεν θα έχουν την τσίπα να ψάξουν, στα σοβαρά, όμως και όχι με έρευνα της πλάκας, αυτά τα δύο ματς της Μαρσέιγ και της Λιόν; Δηλαδή, το προϊόν της ΟΥΕΦΑ, το Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζει από τα ματς Ντινάμο-Λιόν 1-7 και Ντόρτμουντ-Μαρσέϊγ 2-3; Η, αμαυρώνεται;
• Εγώ, πάντως, θα παραδεχόμουν την ΟΥΕΦΑ, εάν απέκλειε και δη με τις κλοτσιές τις δύο ομάδες της πατρίδας του Πλατινί. Να τις πέταγε έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα κιόλας. Και χωρίς αποδείξεις. Με αποχρώσες ενδείξεις, που λένε και στις δίκες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: